FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI

Buduru confirmă: Florin Prunea este noul manager sportiv al FC Astra Ploieşti

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2011 00:00

Preşedintele executiv al Astrei Ploieşti, Petre Buduru, a anunţat pe site-ul oficial al clubului instalarea lui Florin Prunea în funcţia de manager sportiv al echipei.

"În noua organigramă a FC Astra, manager sportiv este binecunoscutul ex-internaţional Florin Prunea.
Portarul cu 40 de jocuri în echipa națională a avut o carieră remarcabilă, întinsă de-a lungul a două decenii între buturile echipelor Dinamo, U Cluj, Astra, Universitatea Craiova. FCM Bacău, FC Braşov, FC Naţional, Erzurumspor (Turcia), Litex Loveci (Bulgaria), Skoda Xanthi (Grecia). A cîștigat campionatul şi Cupa României cu Universitatea Craiova și cu Dinamo, însumînd 353 de meciuri pe prima scenă a fotbalului nostru și 14 apariții în cupele europene. După ce a pus mănușile în vitrina amintirilor, a devenit conducător, afirmîndu-se şi în această postură – la Sindicatul fotbaliştilor, F.R.F., Dinamo.
Bun (re) venit şi mult succes, Florin Prunea!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Astrei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează