FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Bufet suedez în Antalya pentru jucătorii lui Inter Curtea de Argeş

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

În cantonamentul de 16 zile din Antalya, lotul Interului va fi cazat la hotelul „Titanic” situat la 12 kilometri de centrul oraşului Antalya, în cartierul Lara.

La acest hotel de cinci stele, antrenorul Ionuţ Badea a fost în ultimii doi ani cu F.C. Argeş, astfel că locaţia nu este o noutate pentru el.

Hotelul „Titanic” a fost construit în anul 2003, are 556 de camere, majoritatea cu vedere la mare, şi nouă etaje. Interiştii vor lua masa în regim de „bufet suedez” la restaurantul de la parter al hotelului.

Fără minge în cantonamentul de acasă
De miercuri pănă sămbătă, lotul Interului se află în cantonament şi este cazat la hotelul „Celly”. Zilnic se efectuează câte două antrenamente, primul de la 10.30, iar al doilea de la 16.30. Antrenorul Ionuţ Badea pune în aceste zile accent pe pregătirea fizică, atât în sala de forţă cât şi în alergări de anduranţă. În această perioadă, fotbaliştii de la Inter nu vor vedea mingea.

Au rezolvat problema vizelor
La cel de-al doilea test pe care jucătorii de la Internaţional Curtea de Argeş l-au efectuat de la reluarea pregătirilor, fundaşul Ousmane Viera şi mijlocaşul Abiodun au lipsit motivat. Cei doi au fost la Bucureşti pentru a-şi rezolva la Ambasade problema vizelor de şedere în România.

Dan Matei va deveni tătic pentru a doua oară
Fundaşul dreapta de la Internaţional Curtea de Argeş, Dan Matei va deveni în aceste zile tătic pentru a doua oară. Soţia lui va aduce pe lume încă o fetiţă. „Sper ca fetiţa să se nască în aceste zile, până pe 20 ianuarie când voi pleca cu echipa în cantonamentul din Antalya, pentru că vreau să o văd şi să îi fac mai multe fotografii”, spunea jucătorul Interului. Soţia lui Dan Matei va naşte la Cluj, acolo unde au şi casă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează