FOTBAL  »  Superliga  »   ”U” CLUJ

Bun pentru Severin » Victoraş Iacob ar putea debuta pentru U Cluj în meciul cu mehedinţenii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 23:06

Victoraş Iacob va primi astăzi "cartea verde" şi va putea fi legitimat de clujeni după ce s-a aflat în litigiu cu formaţia greacă Niki Volos.

După o aşteptare de aproape o lună de zile, atacantul Victoraş Iacob va putea fi legitimat de "U" Cluj. Fotbalistul de 32 de ani a fost în litigiu cu fosta sa formaţie, Niki Volos, din liga secundă greacă, care a refuzat să-i elibereze "cartea verde". După mai multe intervenţii la federaţia din Grecia, situaţia lui Iacob va fi clarificată astăzi.

"Federaţia greacă a întîrziat să-mi dea un răspuns, dar în cele din urmă totul s-a rezolvat. Mîine (n.r. azi) voi primi răspunsul oficial. Din cîte ştiu, totul este în regulă şi voi putea să evoluez pentru U Cluj. Vreau să joc, să ajut echipa să scape de la retrogradare. Acesta este obiectivul meu. Din vară voi vedea ce se va întîmpla, dar pînă atunci îmi doresc să joc cît mai mult şi cît mai bine", a spus Victoraş Iacob.

Fostul atacant al Stelei s-a transferat în Grecia în vara lui 2009, de la CS Otopeni la Iraklis. A revenit în Liga 1 în sezonul trecut, însă nu a jucat decît 78 de minute pentru Concordia Chiajna, în 3 partide. Iacob va fi apt de joc pentru Universitatea începînd de săptămîna viitoare, cînd studenţii vor întîlni în deplasare pe FC Braşov.

1 gol în 10 meciuri a reuşit Victoraş Iacob pentru Niki Volos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează