FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 0-0

video Avem imaginile! De unde s-a auzit de fapt „Demisia!” și ce atitudine au avut ultrașii lui Dinamo față de Burcă și de jucători

De unde s-a auzit de fapt „Demisia!” și ce atitudine au avut ultrașii lui Dinamo față de Burcă și de jucători +17   FOTO
De unde s-a auzit de fapt „Demisia!” și ce atitudine au avut ultrașii lui Dinamo față de Burcă și de jucători

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 12:39 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 13:58

 Dinamo a remizat cu Poli Iași acasă, 0-0, într-un meci după care antrenorul Ovidiu Burcă a spus că rămâne pentru a redresa corabia.

Tehnicianului de 43 de ani i s-a cerut totuși demisia. Totul a început de la Tribuna a doua, unde voci răzlețe au prins contur după fluierul final, iar mai multe sute de fani s-au făcut auzite tot mai clar. 

Solicitarea acestora nu a fost însă împărtășită vocal de ultrașii din Nord și din Sud, care, deși i-au și certat pe jucători, au terminat „dialogul” cu aplauze și încurajări. 

Ultrașii lui Dinamo încă susțin echipa și pe Burcă

„Suntem cu voi mereu!” s-a auzit de la Peluza Sud. Jucătorii i-au ascultat pe fani și i-au aplaudat la rândul lor. 

Antrenorul Ovidiu Burcă a plecat la vestiare după câteva minute, extrem de dezamăgit, preferând să nu meargă spre zona de la Tribuna a doua, de unde veneau cele mai aprige contestații, pentru a nu inflama total atmosfera.

El a fost chiar aplaudat și îmbărbătat de unii fani de la Tribunele 1 și zero, când a intrat la vestiare. Tot acolo, Ghezali, Iglesias și Amzăr au vorbit cu suporterii, cu care au făcut poze și cărora le-au dat autografe.

Da! (n.r. - a răspuns afirmativ la întrebarea dacă-și va continua munca la Dinamo).

Am apărut în fotbalul românesc și vreau să propun altceva. Dincolo de întrebarea dacă sunt un antrenor bun sau unul rău, vreau să rămân un om bun. Nu vreau să mă abat nicio secundă de la drumul meu.

Când pierzi, ești un pic singur, ca antrenor. Oamenii și-au pierdut răbdarea, toată lumea vrea ca echipa să câștige. Suporterii nu sunt obișnuiți ca echipa să piardă. Repet, eu cred că echipa are capacitatea de a întoarce situația. Îmi place să trăiesc ancorat în prezent și știu că în viață trebuie să privești doar înainte

Ovidiu Burcă

6.820de spectatori au fost aseară pe Arena Națională la Dinamo - Poli Iași 0-0

Scandal în PCH, mai multe facțiuni au părăsit galeria » Principalul motiv: „E puțin ciudat ce se întâmplă acum la Dinamo”
DINAMO
Scandal în PCH, mai multe facțiuni au părăsit galeria » Principalul motiv: „E puțin ciudat ce se întâmplă acum la Dinamo”
Dinamo a solicitat să revină pe Arc și vrea 25% reducere! Lista meciurilor pe care vrea să le joace acolo
DINAMO
Dinamo a solicitat să revină pe Arc și vrea 25% reducere! Lista meciurilor pe care vrea să le joace acolo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  31 Octombrie 2023, 19:54

,,istetul,, prostalau gigist iar doarme pe forumurile lui Dinamo!

RaduSibiu84
RaduSibiu84  •  31 Octombrie 2023, 00:29
Postat de istet10 pe 29 Octombrie 2023, 21:51

Ba, tu cred ca te afli in alta lume. Eu putinist sau anti UE? Si cu ce sa ma influenteze sendre asta pe mine? Ca nu-s dinamovist.

chill man, tu te-ai bagat in discutie. Eu vorbeam de dinamovistul normal... crede in conspiratii, dinamo trebuie sa castige titlul, anti UE, Aur-ist plus tot ce sustine sendre...

istet10
istet10  •  29 Octombrie 2023, 21:51
Postat de RaduSibiu84 pe 29 Octombrie 2023, 01:37

Daca nu urmaresti sau daca esti aur-ist sau daca esti sendr-ist as aprecia enorm sa nu te mai bagi. Nu-mi face placere sa vorbesc cu peretele. Ma duc sa joc squash cand am nevoie de vreo reactie de la un perete. In rest, din nou, ce strica? Strica atmosfera si va face sa credeti ca sunteti cei mai tari. Credeti ca aveti super lot dar nu aveti conducere si antrenor. Asta va induce acea persoana. Bine pe langa astea va induce si putinism si anti-UE—ism. Dar nu va prindeti.

Ba, tu cred ca te afli in alta lume. Eu putinist sau anti UE? Si cu ce sa ma influenteze sendre asta pe mine? Ca nu-s dinamovist.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează