FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Busuladzici a semnat pe doi ani cu roș-albii: "Vreau să fac istorie la Dinamo"

Busuladzici a pozat mândru cu tricoul lui Dinamo // Foto: fcdinamo.ro
Busuladzici a pozat mândru cu tricoul lui Dinamo // Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2016 00:00

Dinamo şi-a adus un mijlocaş danez cu origini bosniace, Azer Busuladzici, în vârstă de 24 de ani, care a parafat un angajament pe două sezoane.

Liber de contract după ce în ultima ediţie a jucat la Odense, fotbalistul spune că poate evolua pe orice post în linia mediană.

Va face cunoştinţă cu noii săi colegi abia joi, când e prevăzută revenirea formaţiei în Slovenia, pentru al doilea stagiu.

Naţional Arena i-a luat ochii

Busuladzici are gânduri mari în tricoul "câinilor": "Vreau să fac istorie. E prima experienţă pentru mine în afara ţării mele, sunt emoţionat, dar am o dorinţă extraordinară de a juca fotbal şi de câştiga trofee. Ştiu că am venit la una dintre cele mai bune echipe din România, m-am interesat pe internet de palmaresul ei. Ştiu de porecla formaţiei şi aşa trebuie să fim, ca nişti câini care muşcă din adversari. Am înţeles că ne vom lupta la titlu, e foarte motivant. Am văzut şi filmuleţe cu meciuri ale lui Dinamo, atât din istoria grupării, cât şi mai noi cu partidele cu Steaua de pe Naţional Arena. Vreau să joc cât mai repede pe un stadion atât de fabulos. Mi-aş dori să-mi fac un nume în România, pentru a putea juca în «naţionala» Danemarcei".

Îl pierd pe Kone?

Hamed Kone ar putea să nu mai ajungă la Dinamo. Negocierile cu Voluntariul au intrat în impas, iar mijlocaşul ivorian nu s-a putut despărţi de ilfoveni. În schimb, jucătorul este aproape de a semna o înţelegere în străinătate, fiind dorit în Arabia Saudită. Salariul e mult superior faţă de ceea ce-i poate oferi Dinamo. "Câinii" îi dau 7.000 de euro pe lună, în Arabia câştigă de 4 ori mai mult.

2cluburi a bifat mijlocaşul până a veni la Dinamo, Vejle şi Odense

1gol şi 2 pase decisive a reuşit Azer pentru Odense sezonul trecut, în 27 de partide

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
duta_dd
duta_dd  •  28 Iunie 2016, 10:19

multumim andone, mai adu 2 portari si atat; suturi in fund pt Elhamed, Essombe, etc. ca n-au fata de Dinamo

dvd1
dvd1  •  28 Iunie 2016, 07:12

asta e alt pescar, nu a auzit nimeni de el. Oricum Dinamo la anul retrogradeaza 100%

craz1est
craz1est  •  28 Iunie 2016, 09:47

1 gol si 2 pase decisive in 27 de meciuri ...deja sunt nerabdator sa-l vad pe noul Bartasstovlu. Sper sa se tine transferul asta si sa nu pice...,asta e un jucator de toata isprava de care Dinamo avea nevoie disperata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează