FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ca pe vremea lui Hagi! » Program spartan pentru stelişti pînă la meciul cu Ajax

Chipciu şi coechipierii săi vor avea mult de tras pînă la meciul cu Ajax.
Chipciu şi coechipierii săi vor avea mult de tras pînă la meciul cu Ajax.

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 01:07

Începînd din 7 ianuarie, data reunirii, şi pînă pe 15 februarie, cînd se vor întoarce în ţară după meciul de pe Amsterdam ArenA, Chipciu şi compania vor fi lăsaţi acasă o singură zi.

Steaua face totul pentru ca "dubla" cu Ajax să-i aducă accesul în optimile de finală din Europa League. Laurenţiu Reghecampf le-a dat liber elevilor săi pînă duminică, inclusiv, după care va începe un program cum n-a mai existat vreodată la trupa roş-albastră.

Patru cantonamente în 4 ţări diferite
De luni, de pe 7 ianuarie, şi pînă pe 15 februarie, adică timp de 40 de zile, steliştii vor sta aproape nonstop în cantonament. Singura zi în care se vor afla în ţară şi vor avea şi liber va fi pe 25 ianuarie.

Chiar şi în primele 3 zile de după reunire, pînă la plecarea în cantonamentul din Spania, Reghecampf îşi va duce elevii într-un stagiu la Izvorani, unde echipa va sta în regim de cantonament, fără ca fotbaliştii să poată pleca acasă seara.

Din Turcia direct în Olanda
Mai mult, începînd din 26 februarie, cînd se va pleca în Antalya, steliştii vor fi departe de casă 3 săptămîni consecutive. Cantonamentul din Turcia se va încheia pe 8 februarie, însă echipa nu va reveni la Bucureşti, ci se va merge direct în Olanda.

A fost ideea lui Reghecampf de a-şi duce echipa mai devreme în Olanda, pentru a se acomoda cu clima, dar şi pentru a se duce să spioneze, împreună cu echipa, ultimul meci oficial al lui Ajax înainte de duelul direct. E vorba de confruntarea cu Roda Kerkrade, de pe Amsterdam ArenA, meci care va avea loc pe 10 februarie, de la ora 16:30.

66 de zile va fi perioada dintre ultimul meci oficial susţinut de Steaua în 2012, partida cu Astra (2-0), din 10 decembrie anul trecut, şi prima manşă cu Ajax Amsterdam, din 14 februarie 2013

4 meciuri amicale va susţine Steaua în primul cantonament, cel din Spania, adversare urmînd să-i fie Celtic Glasgow, Basel, Dinamo Kiev şi Ferencvaros Budapesta

5 meciuri oficiale va susţine Ajax în 2013 pînă la meciul tur cu Steaua, printre care şi derby-ul cu Feyenoord, programat pe 20 ianuarie

548131-calendar-steaua.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Bălan mai bine pleacă!"
Fostul patron al lui Tibi Bălan, Vasile Şiman, îl sfătuieşte pe atacantul de 31 de ani să plece de la Steaua. "El este un jucător valoros în mod cert, calităţile lui l-au recomandat pentru acest lucru, dar nu şi-a găsit mediul potrivit pentru el. Bălan este genul de jucător orgolios, mai ardelean, aşa, pe care trebuie să ştii să îl pui în valoare. Dacă mai vrea să facă ceva, trebuie să plece de la Steaua. Dacă vrea pur şi simplu să ia bani, să rămînă acolo", a spus Şiman.

Galamaz nu crede-n Steaua!
George Galamaz spune că fosta sa echipă are şanse mici să se califice în "optimile" Europa League, după cele două meciuri contra lui Ajax. "Sincer, Steaua are şanse mici de a trece mai departe în Europa. Ajax este o echipă foarte bună, e favorită în aceste jocuri. Dar cine ştie? În fotbal s-au mai văzut surprize!". Acesta a vorbit şi despre un posibil transfer al lui Chiricheş: "Are valoare să activeze la un club puternic. Eu sînt convins că din Liga 1 se poate pleca direct la orice echipă mare din Europa!".

Sfaturile lui "Lippi"
Mihai Stoichiţă e sigur că Steaua nu mai poate rata titlul, dar chiar şi aşa le-a dat unele sfaturi jucătorilor şi conducătorilor: "Nu cred că mai au vreo şansă să piardă titlul. Sînt campioni, trebuie să fie doar atenţi la retur, să aibă o regularitate. Să nu se facă lucruri extraordinare, ci să fie nişte oameni care îşi urmăresc foarte atent paşii, ca să îşi pregăteasca sezonul de vară".

"Steaua n-are rival"
Fost jucător în Ghencea, Valeriu Bordeanu e sigur că Steaua a cîştigat deja campionatul în acest sezon. "Am văzut o singură echipă, Steaua Bucureşti, care a avut un parcurs extraordinar. În opinia mea, nu are nici o contracandidată la cîştigarea campionatului. Nu pot să spun că mi-a rămas dragă, echipa la care mi-a rămas sufletul şi ţin este Unirea Urziceni", spune Bordeanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
radianu
radianu  •  04 Ianuarie 2013, 15:58

Acest program se poate intoarce impotriva jucatorilor care vor fi foarte obositi si departe de prieteni si prietene(soti) foarte mult timp! Pentru ce acest program demential mai Laurentiu? Tot ce ati adunat se poate duce pe apa sambetei datorita oboselii! Si nationala mai are nevoie de jucatorii stelei!

adrian84
adrian84  •  04 Ianuarie 2013, 15:52
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Ianuarie 2013, 15:13

Nu mi pun nicio baza in Ajax ...cum nu mi pun nicio baza in steaua ...Blaturile nu vor disparea nicand ...insa acesta va fi un meci netrucat ...As vrea sa castige RegheBlat sa demonstreze ca blaturile prin care a iesit Steaua campioana n au fost degeaba .Tu fara sa ma jignesti nu poti sa scrii ?

O sa incerc sa imi depasesc conditia IQ-ului de 84 si sa nu te mai jignesc, ok? Uite, promit. Dar, toata treaba este cu IQ-uul asta nenorocit. In privinta blaturilor, au fost, sunt si vor fi intotdeauna, dar nu numai Steaua a facut....prea se pune accentul pe Steaua din cauza ciobanului prost si guraliv, dar blaturi au facut toate, asta este clar.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Ianuarie 2013, 15:13

Nu mi pun nicio baza in Ajax ...cum nu mi pun nicio baza in steaua ...Blaturile nu vor disparea nicand ...insa acesta va fi un meci netrucat ...As vrea sa castige RegheBlat sa demonstreze ca blaturile prin care a iesit Steaua campioana n au fost degeaba .Tu fara sa ma jignesti nu poti sa scrii ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează