FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cadouri pentru Bonetti » Doi noi jucători în Ştefan cel Mare

Dacă va ajunge la Dinamo, Alvarez (dreapta) va avea de tras pentru a recupera la capitolul pregătire fizică
Dacă va ajunge la Dinamo, Alvarez (dreapta) va avea de tras pentru a recupera la capitolul pregătire fizică

Articol de - Publicat marti, 10 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 23:29

Dinamo e aproape sa finalizeze transferurile lui Alvarez şi Herrera. Primul e mijlocaşul dorit insistent de italian, recomandat de secundul său, Birindelli, al doilea e un fundaş pe care peninsularul l-a indicat spre a fi transferat

Edgar Anthony Álvarez Reyes, 32 de ani, mijlocaş central, aflat în ultimul sezon de contract cu Palermo, ar putea deveni dinamovist cu acte în regulă de zilele viitoare, dacă acceptă 15.000 de euro pe lună. Pentru a întări şi defensiva, la Bucureşti e aşteptat Robert Herrera, fundaşul de 23 de ani al finalistei campionatului din Uruguay, Defensor, la care a jucat 13 meciuri sezonul trecut.

Discuţiile s-au intensificat în ultimele zile, iar roş-albii şi-au dat acordul ca fotbalistul să vină în Capitală, urmînd să plătească 200.000 de euro pentru transfer dacă negocierile se vor finaliza.

Hondurianul Alvarez încă n-a spus "da". " Dinamo s-a înţeles cu Palermo, nu mai sînt probleme, acum aşteptăm din clipă în clipă ca el să dea un răspuns clar dacă acceptă ceea ce îi oferă clubul român", a declarat Florin Manea, cel care-l reprezintă pe jucător.

Mijlocaşul central care a mai evoluat la Platense, Penarol, Roma, Messina, Livorno, Cagliari, Pisa şi Palermo a fost propus de către Alessandro Birindelli în Ştefan cel Mare. Adică de secundul lui Dario Bonetti, Birindelli jucînd împotriva hondurianului în Serie A.

"El a venit cu propunerea, a zis că este puternic, să nu ne uităm că are 32 de ani sau doar 1,73 metri înălţime. Poate juca şi în zona dreaptă, şi-n centru, iar Bonetti insistă şi el de o lună să fie luat", au declarat apropiaţi ai clubului.

"Galcev are calităţi de lider"
Un alt mijlocaş vizat de Dinamo, bulgarul Boris Galcev, 28 de ani, ŢSKA Sofia, este aşteptat la Bucureşti să semneze cu "cîinii", mai ales că roş-albii au primit mai multe referinţe pozitive despre închizător. "Are calităţi de lider, se implică pozitiv în joc, este altruist. Şi are nevoie de o nouă motivaţie în carieră", spun jurnaliştii de la sud de Dunăre despre viitorul jucător dinamovist. Galcev şi-a dat acceptul să vină în Ştefan cel Mare, cluburile s-au pus de acord, mai e nevoie ca Platini să vrea să se întoarcă înapoi la Sofia, ca monedă de schimb.

"Alvarez este recunoscut pentru pasele sale sigure şi pentru acceleraţie. De asemenea, e foarte agil, ceea ce-l face greu de ţinut de către adversar" (Prezentare a hondurianului pe pagina de wikipedia)

3 goluri în 52 de meciuri a marcat Edgar Alvarez pentru "naţionala" Hondurasului, cu care a participat în 2010 şi la Campionatul Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
xzx
xzx  •  10 Iulie 2012, 20:42
Postat de mario_2987 pe 10 Iulie 2012, 18:58

stati linistiti ca daca aude badea cu borcea ca astia costa mai mult de 200.000 de mii de euro se fac ca a venit iarna...

cand vorbesc la telefon,totul este '''perfect''',dar cand soseste jucatorul pe aeroport in Romania, afla ca salariul este altul decat cel promis.Am mai vazut transferuri de genul acesta la Dinamo)))

xzx
xzx  •  10 Iulie 2012, 20:40
Postat de eucutine pe 10 Iulie 2012, 09:32

Bine, bine, dar unde joaca acum Kone? Inainte sa iei o astfel de decizie tre' sa ai ceva concret, altfel ramai pe drumuri, cum se pare ca e Kone.

va juca cel mai probabil in Franta(are omul oferte nu va ramane somer)))

mario_2987
mario_2987  •  10 Iulie 2012, 18:58

stati linistiti ca daca aude badea cu borcea ca astia costa mai mult de 200.000 de mii de euro se fac ca a venit iarna...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează