FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Cadu rezolvat, vine şi Ioan Andone? » Deţinătoarea Cupei are gînduri mari în viitorul sezon

Cadu și Andone au cucerit împreună două titluri în Gruia, în 2008 și în 2012
Cadu și Andone au cucerit împreună două titluri în Gruia, în 2008 și în 2012

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 00:04

Stoperul portughez şi-a dat acordul să joace la Giurgiu. "Fălcosul" ar accepta oferta lui Niculae, însă nu vrea să lucreze cu Dinu "Vamă".

La finalul aventurii de 8 ani la CFR, Ricardo Cadu a aruncat bomba! Fundaşul de 32 de ani îşi doreşte să continue în Liga 1, refuzînd o ofertă extrem de avantajoasă de la AEL Limassol. "Da, am să rămîn în România, la o formaţie ce participă în cupele europene. Sigur nu e vorba de Steaua, atît pot să spun", a declarat Cadu la DolceSport.

Surse autorizate susţin că portughezul va evolua la Astra, care a rămas descoperită în centrul defensivei după expirarea împrumutului lui Papp de la Chievo, în vreme ce Mureşan ar putea fi cedat.

Site-ul stiridesport.ro a dezvăluit că Ricardo a fost întors din drumul către Cipru de Ioan Andone: "Aşteaptă puţin, s-ar putea să ne batem la titlu împreună tot în România!". Antrenorul de 54 de ani, liber după ce s-a despărţit de saudiţii de la El Etiffaq, e dorit insistent de patronul Ioan Niculae, însă amînă un răspuns tranşant din două motive.

În primul rînd, nu ar vrea să fie acuzat că l-a "lucrat" pe actualul tehnician, Daniel Isăilă, iar în al doilea, nu acceptă să-l aibă pe Dinu Gheorghe şef!

"Vamă" are şi varianta CS U Craiova, dar, înainte de a da răspunsul oficialilor olteni, aşteaptă ca aceştia să primească din partea FRF dreptul de a evolua în prima divizie.

"Isăilă va rămîne antrenorul nostru. I-am promis şi-o să mă ţin de cuvînt" (Ioan Niculae, în urmă cu 4 zile)

240.000 de euro ar urma să fie salariul lui Andone la Astra, la care s-ar putea adăuga încă 200.000 euro dacă formaţia giurgiuveană va cîştiga titlul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Iulie 2014, 23:37
Postat de gabonne1982 pe 19 Iunie 2014, 12:54

mi se pare un transfer destul de neinspirat pentru Astra,daca se adevereste ceea ce spun sursele gsp-ului.Cadu nu mai este la nivelul care era de vreo 2 sezoane.Se vede ca au trecut anii si peste el si evolutiile sale nu mai sunt cele din anii trecuti.Iar schimbarea lui Isaila mi se pare o mare idiotenie

Vezi comentariul de mai sus: Cadu-Andone un cuplu de titlu!

solomon_i
solomon_i  •  19 Iunie 2014, 18:43

O stire...mai multe minciuni...! Stire gresita sau dezinformare voita ?

bamse1901
bamse1901  •  19 Iunie 2014, 15:08

pare a se strica astra?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează