FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

CALCULE TITLU // FCSB, campioană doar printr-o MINUNE! Cum ar mai putea pierde CFR titlul #5

FCSB mai are doar șanse infime la titlu // FOTO: Raed Krishan
FCSB mai are doar șanse infime la titlu // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 23:03

CFR Cluj s-a impus în deplasare cu Astra Giurgiu, scor 5-1, și a tranșat în proporție mare lupta de la distanță cu FCSB pentru titlu. Ardelenii mai au nevoie de un singur punct în ultimele două etape, cu CSU Craiova (a) și FCSB (d) pentru a deveni din nou campioni.

Jucătorii FCSB-ului începuseră să spere după victoria de la Craiova, 2-0, dar mai pot fi salvați acum doar de o minune: CFR ar trebui să nu mai ia  niciun punct în ultimele două etape pentru ca FCSB să câștige primul titlu după o pauză de 4 ani!

Roș-albaștrii mai au de jucat cu Sepsi, în deplasare, și acasă cu CFR. Derby-ul din ultima etapă a play-off-ului ar mai conta doar dacă CSU Craiova se impune în deplasarea cu CFR Cluj.

CFR Cluj e lider în play-off, cu 47 de puncte și un avans de 5 lungimi față de FCSB. Echipa lui Dan Petrescu mai are de jucat acasă, cu CSU Craiova, și în deplasare, cu FCSB. 

Vezi AICI clasamentul complet din play-off

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Mai 2019, 18:17
Postat de observator_federal pe 07 Mai 2019, 08:56

Atâta doar că Universitatea joacă fotbal spectaculos, are fotbaliști români valoroși ofertați de echipe mari, iar tribunele craiovene sunt imaginea cea mai frumoasă a fotbalului românesc de azi... Voi ați ajuns să vă lăudați cu autogolurile lui Donkor?! Cam puțin... și cam puțini, nu crezi?

Tot respectul pentru suporterii Craiovei.

daniaania
daniaania  •  08 Mai 2019, 12:38

Degeaba tot il mangaiati pe crestet pe jijii, cu astfel de scenarii futuriste.Baba pricina lo dovedit pe latifundiar demult. Daca Viitorul era mai atenta putea fi pe 2.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Mai 2019, 13:10

Craiova ar trebui sa joace la Cluj cu jucatorii pe care i-a folosit mai putin in acest campionat.Daca tot reconstruim echipa e bine sa stim pe cine ne mai putem baza iar acest meci ar fi un foarte bun test.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează