FOTBAL  »  Superliga  »  MITING

Căldură mare în Bucureşti! Un fost dinamovist a organizat un miting de o persoană împotriva şefului FRF :D

Razvan Burleanu, foto: GSP
Razvan Burleanu, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 11:54

Sorin Răducanu, fostul candidat la şefia FRF la alegerile din martie, a organizat un miting în faţa sediului Federaţiei Române de Fotbal şi acuză conducerea de nereguli.
Fostul jucător al lui Dinamo a venit singur în faţa FRF, acolo unde spune că a organizat un miting. Sorin Răducanu spune că fotbaliştii din România sînt trataţi ca nişte sclavi şi-l face mincinos pe Răzvan Burleanu, căruia îi cere demisia.

Sorin Răducanu este un fost jucător al lui Dinamo şi n-a obţinut nici un vot la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal din luna martie, atunci cînd Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte.

"Nu ai voie să introduci sclavagismul în fotbal. Dacă am promis că vom face fotbalul românesc curat, atunci să-l facem curat. Şeful FRF are 22.000 lei salariul, iar un fotbalist 2.000 de lei. Cei de la FRF vor să ia şi banii aceştia puţini.

LPF este ilegală, ea privează de bani centrele de copii şi juniori. Nu e nevoie de Liga Profesionistă de Fotbal. La LPF se consumă nişte bani aiurea. Preşedintele FRF, cu o lună înainte de alegeri, a fost la mine în casă şi am dat mîna să destructurăm mafia din fotbalul românesc.

Au trecut 6 luni şi nu s-a înfiinţat nici un centru de copii şi juniori. A promis, dar n-a făcut nimic. Vom scanda la adresa conducătorilor de la FRF, pentru că banii noştri sînt în fotbalul românesc. Vom sta în faţa sediului FRF pînă la ora 12:00", a declarat Sorin Răducanu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
balzabucu
balzabucu  •  13 August 2014, 20:43

un fost dinamovist la fel ca un fost stelist a avut un accident de masina(dorel stoica). tipic lui VOIVULESCU

serban_ionescu
serban_ionescu  •  13 August 2014, 20:15

miting cauzat de bautura si/sau temperatura! saracul!!

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  13 August 2014, 12:36
Postat de qpax pe 13 August 2014, 12:22

Bai pafuch de gsp ... si basisti de calculator ... rupti inc ...:)) Articolul face referire la fostul jucator al lui Dinamo si Victoria ... Sorin Raducanu ... de unde l-ati scos voi pe Marcel Raducanu si unde face articolul referire la Marcel? ...:)) Proastelor ... stati jos ...:))

au corectat articolul asa ca stai jos esti_prost si continua treaba la fluierele lui badea, gadea, ciutacu si varanul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează