FOTBAL  »  Superliga  »  CĂMĂTARU LA CONTRAATAC

Cămătaru: "Costea e o pierdere imensă, lucrurile se complică pentru Craiova"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Fost mare jucător al Craiovei, Rodion Cămătaru spune că absenţa lui Florin Costea ar putea cîntări enorm în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare.

"Am anticipat că Florin Costea va avea probleme mari în momentul când am văzut faza la televizor. Să dea Domnul să aibă puterea să revină! Trebuie să treacă peste acest moment nefericit. Astfel de evenimente apar în viaţa oricărui fotbalist. E tînăr, are tot viitorul înainte.

Lucrurile se complică şi mai mult pentru Craiova. Costea conta enorm în jocul Ştiinţei. Să sperăm că Mihai Costea îl va înlocui cu succes pe fratele său. Şi el poate face diferenţa în teren. Oricum, cred că Prepeliţă este noul lider al Craiovei", a declarat Rodion Cămătaru la Contraatac pe GSP TV.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
 •  23 Martie 2010, 23:28

suporterii altor echipe au dreptul sa comenteze...e democratie....si yo m-am bucurat cand a murit haldan...:D....si de mopsul P*z*ii la fel de rau mi-a parut ca si dupa haldan;D forza stiinta...:D...

violamania82
violamania82  •  23 Martie 2010, 22:59

Mare branza Costea asta.Mai terminati ca nu ne intereseaza. Din partea noastra sa retrogradeze oltenii....Bucuria anului 2010!

forumer
forumer  •  23 Martie 2010, 21:06

Ar fi mare pacat sa retrogradeze Craiova! Si cine sa vina in Liga 1? Victoria Branesti? Pai aia au macar stadion, suporteri, orice? Poate, totusi, reuseste Wotte sa o salveze, a antrenat nationala u-21 a Olandei, trebuie sa stie ceva..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close