FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Camora a spus pas, Dinamo are o nouă țintă! Portughezul și-a prelungit contractul cu CFR

Budescu ar putea reveni în Liga 1
Budescu ar putea reveni în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2016 00:00

Portughezul și-a prelungit contractul cu CFR, în schimb "câinii" speră să-l împrumute pe Budescu din China.

Gazeta de duminică a dezvăluit că oficialii din Ștefan cel Mare i-au ofeirt 10.000 de euro pe lună căpitanului din Gruia, dar nu au reușit să-l convingă pe lusitanul de 29 de ani.

Acesta a anunțat ieri dimineață că a ajuns la un acord cu fosta campioană, cu care a semnat un contract pentru următoarele două sezoane. Pe lângă oferta din Ștefan cel Mare, Camora a mai fost dorit în ultimele zile și de campioana Ciprului, Apoel Nicosia.

"Sunt fericit că m-a contactat domnul Andone, am spus mereu că Dinamo este o echipă care-mi place, cu suporteri fantastici, dar nu am ajuns la un acord și voi rămâne la Cluj. Acum e prea târziu", a explicat Camora pentru DolceSport.

Fundașul stânga a acceptat o micșorare salarială, de la 16.000 € la 12.000 € pe lună, și va avea o clauză de reziliere de 100.000 de euro pe care o va putea activa doar dacă primește o ofertă tentantă din străinătate.

Dau 15.000 €?

După ce l-au ratat pe Camora, dinamoviștii vor să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Este vorba de împrumutul pentru un sezon al lui Constantin Budescu de la Dalian Yifang.

Formația din liga secundă chineză este de acord cu cedarea mijlocașului de 27 de ani, căruia i-ar suporta și o parte din salariul de 50.000 de euro pe lună.

Dolce anunță că Budescu e dorit cu insistență de Andone, care a și luat legătura cu atacantul, ce se va decide în zilele viitoare în legătură cu viitorul său. În afară de oferta de la Dinamo, Budescu mai este dorit și de cei de la Sheriff Tiraspol.

Costică va merge la clubul care va fi dispus să-i achite 15.000 de euro din contractul lunar, condiție destul de greu de îndeplinit în Ștefan cel Mare.

"Trebuie să-mi rezolv problemele în China, să vedem ce vor și cei de acolo, o să purtăm niște discuții și vom vedea ce se va întâmpla. Probabil, într-o săptămână, două voi lua o decizie"
Constantin Budescu, atacant Dalian Yifang

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
duta_dd
duta_dd  •  05 Iulie 2016, 17:06

Cum se face ca în mandatele lui andone se anunță numai false transferuri de senzatie care sunt menite sa ne ia ochii si atât .....

104772133226352
Petre Radulescu  •  04 Iulie 2016, 12:39

Sincer, eu il vreu pe sarmaluta la dinamu! Nu cred insa ca este posibila mutarea, pt. ca pocaila-i mort de foame. :)))

khal_37
khal_37  •  04 Iulie 2016, 11:03

Domnule Crăițoiu, cum credeți ca Negoita îi va plăti 15000 de euro din salariu în condițiile în care sunt jucători la dinamo care câștigă 2-3000? Știrea despre venirea lui Camora la dinamo am considerat-o din start o utopie, la fel cam ca toate ,,transferurile" bomba trâmbițate cu mult tam tam ale acestei echipe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează