FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Campioana se destramă » Astra se va despărți în vară de o echipă întreagă: 14 jucători+Șumudică OUT!

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 00:00

Giurgiuvenii se despart în vară de o echipă întreagă: sunt 14 fotbaliști la final de contract, plus Șumudică pe picior de plecare.

Scandalul acuzelor din vestiarul Astrei, care l-a avut în centru pe Geraldo Alves, a ruinat atmosfera din cadrul echipei, străinii amenințând că pot boicota viitoarele meciuri!

Formația giurgiuveană va cunoaște schimbări majore în vară. Și asta întrucât 14 fotbaliști sunt la final de contract, iar pe lângă aceștia mai pot apărea jucători ce vor fi vânduți sau cărora li se va propune rezilierea angajamentelor.

Cei 14 care sunt în ultimele luni de contract sunt: portarul Boșneag, fundașii Geraldo, Oros, Alves și Morais, mijlocașii Stan, Lovin, Boubacar, Boudjemaa, Dandea, Kortzorg și Teixeira, plus atacanții Florea și Niculae.

Și antrenorului Marius Șumudică îi expiră înțelegerea cu Astra, iar cel mai bun tehnician român în 2016 are deja propuneri de a-și continua cariera în străinătate.

Banii, la vară

Dintre cei 14, mai există șansa ca unora dintre ei să li se propună prelungirea acordurilor, în funcție de planurile clubului. Primii trei a căror soartă e clară sunt Geraldo, Boudjemaa și Lovin, care nu mai intră în planurile șefilor grupării.

O speță aparte este Junior Morais, căruia Astra i-a trimis notificare la LPF cum că i-a prelungit unilateral contractul, doar că brazilianul s-a adresat comisiei nerecunoscând situația.

Un alt caz este Takayuki, care revine în proprietatea celor de la Osmanlispor, dar e posibil să continue din vară la Astra, turcii transmițând că nu se bazează pe nipon în viitor.

Ieri, a fost o întrevedere la echipă, după antrenament, iar președintele Dani Coman le-a transmis elevilor lui Șumi că vor intra în posesia unui salariu restant, fiindcă deja se făcuseră trei luni de neplată.

Echipa care rămâne fără contract:
Boșneag - Geraldo, Oros, R. Alves - Al. Stan, Lovin, Boubacar, J. Morais - D. Florea, D. Niculae, Teixeira. Antrenor Marius Șumudică. Rezerve: Dandea, Boudjemaa, Kortzorg

"Am vrut să plec după eșecul cu Dinamo, dar șefii nu m-au lăsat. Au zis că există acea clauză de 150.000 de euro și că nu se pune problema"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Da, sunt mai mulți jucători la final de contract, de unii ne vom despărți, cu alții negociem prelungirea. O să ne facem o trupă mai bună decât cea de acum, una care să domine campionatul! Domnul Niculae e aproape de echipă"
Dani Coman, președinte Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  14 Aprilie 2017, 09:17

***, unde esti mare antrenor laudaros hidos? , nu te mai vrea nimeni pentru ca esti NIMENI ca antrenor asa cum ai fost si ca jucator , NIMENI ca si caracter , poate clovn la circ sa ai ceva sanse , poate zic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează