FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Campioni cu Sorin Cârţu şi Emil Săndoi » Craiovenii au un bilanţ incredibil cu cei doi tehnicieni pe bancă

Articol de , - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 22:58

Oltenii au urcat în ultimele 7 etape, în care au fost neînvinşi, de pe locul 18 pînă pe 9. Mai mult, CS Universitatea este lider în Liga 1 sub comanda cuplului de tehnicieni, cu 17 puncte luate din 21 posibile.

CS Universitatea Craiova a ajuns unde vor oltenii. Pe primul loc în Liga 1. Asta dacă luăm în considerare doar rezultatele obţinute sub comanda lui Emil Săndoi şi Sorin Cârţu, care sînt la conducerea formaţiei în ultimele 7 runde.

Pînă la finele etapei a 6-a, cînd s-a reziliat contractul cu Ionel Gane, CSU era "lanterna" clasamentului, dar, o dată cu venirea cuplului Cârţu - Săndoi, echipa a avut o serie de 7 meciuri fără înfrîngere. Mai mult, Universitatea ar fi prima într-un clasament pe ultimele 7 runde, cu 17 puncte cîştigate din 21 de puncte puse în joc!

Ce victime au făcut
Doar Dinamo şi Concordia au scăpat neînvinse de către cei din Bănie, în rest Oţelul, U Cluj, ASA, FC Braşov şi FC Botoşani au capotat, rînd pe rînd, în faţa "juveţilor". Ultimele trei adversare sînt în faţa alb-albaştrilor în clasament.

Craiova este pe un trend ascendent, urcînd cu fiecare rundă, pînă pe locul 9 actual. N-a reuşit însă să-şi treacă propriul golaveraj pe plus. Chiar dacă au urcat echipa jumătate de clasament, trebuie spus că Săndoi şi Cârţu au fost favorizaţi de faptul că n-au dat peste primele 4 clasate.

În "era Jerry Gane" s-a jucat contra Stelei, Astrei şi Petrolului, numai înfrîngeri, în timp ce meciul cu CFR Cluj este programat în Gruia pe 6 decembrie.

Lideri şi-n amicale
Cuplul Cârţu - Săndoi este imbatabil şi-n meciurile de verificare de cînd au preluat CSU. "Juveţii" au învins în acest timp de 5 ori. Pe OFK Belgrad au bătut-o cu 2-1, pe Podari cu 3-2, pe Pandurii cu 3-0, pe Vişina Nouă cu 5-0 şi pe Ştiinţa Turceni tot cu 5-0!

640685-clasament-craiova.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
addriann
addriann  •  09 Noiembrie 2014, 14:04
Postat de augustuscaesar pe 09 Noiembrie 2014, 05:39

daca reusim sa ne concentram la fel de bine si pe acest final de tur o sa avem o linie de clasament f buna, nesperat de buna dupa inceputul turului. in rest, in pauza, cred ca tb lucrat cu echipa in primul rind la forta fizica si la moral, poate reusim sa nu mai avem deja proverbialele caderi de ritm din reprizele secunde. va spun sincer, tremur cu orice echipa cind incepe repriza a doua!!!

In pauza competitionala, mai trebuie adus cel putin 1 jucator, dar de nivelul lui Brandan, eventual Bawab. Intr-un campionat mediocru, cum este Liga 1, este clar ca diferenta o fac jucatorii de valoare ( pe langa niste antrenori experimentati ). Totusi, pt. a avea performante deosebite in Liga 1, nu te poti baza doar pe 1-2 jucatori de valoare, acestia putand sa fie si accidentati, suspendati sau sa traverseze o perioada mai putin fasta...

augustuscaesar
augustuscaesar  •  09 Noiembrie 2014, 05:39

daca reusim sa ne concentram la fel de bine si pe acest final de tur o sa avem o linie de clasament f buna, nesperat de buna dupa inceputul turului. in rest, in pauza, cred ca tb lucrat cu echipa in primul rind la forta fizica si la moral, poate reusim sa nu mai avem deja proverbialele caderi de ritm din reprizele secunde. va spun sincer, tremur cu orice echipa cind incepe repriza a doua!!!

fan_stiinta
fan_stiinta  •  08 Noiembrie 2014, 16:30

STIINTA E NUMAI UNA = CS UNIVERSITATEA CRAIOVA! FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează