FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO 1-4

Cane Corso

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2009 00:00

După o jumătate de oră în care au părut îmblînziţi, "cîinii" şi-au umflat muşchii şi au înfulecat Farul

Vraja Mării a anesteziat "cîinii" lui Rednic. Pentru mai bine de 30 de minute, dinamoviştii au fost personaje din "Naufragiaţii". Radarul alb-roşu n-a detectat sub nici o formă nici poarta lui Curcă, nici raidurile constănţene prin careul lui Dolha.
1-0, Vezi autogolul lui Bruno Simao  (video)

Gerlem (2) şi Teekloh (17) n-au avut forţa să străpungă blindajul defensivei liderului. "Spionul" Voiculeţ a strecurat însă o "bombă" în spatele liniilor inamice, iar naivul Simao a detonat-o în proprie poartă (26): 1-0!
1-1, Vezi golul lui Adrian Cristea  (video)

Trupa "Puriului" a mişcat prima oară la poarta Farului în minutul 33, pe axa Torje-Niculae. Era semnul că efectul anesteziei începuse să treacă. Cîinii care latră nu muşcă. "Marinarii" n-au auzit nimic şi în trei minute au fost "mîncaţi". La primele şuturi pe poartă, Cristea (37), cu o execuţie model Ronaldinho, şi Dănciulescu (40) au răsturnat tabel
1-2, Vezi golul lui Ionel Dănciulescu  (video)

Friptura de rechin era gata, dar roş-albii au rămas încă o repriză să se înfrupte. Cu garda jos, gazdele au zis să mai încerce. Degeaba! Dolha i-a blocat şi pe Voiculeţ, şi pe Alibec, iar Gerlem a rămas imprecis pînă la final.
1-3,  Vezi golul marcat de Gabriel Torje  (video)

Profitînd de zbaterile prăzii, Dinamo şi-a înfipt colţii şi mai adînc: Dănciulescu a prelucrat o pasă pentru Torje, iar micuţul mijlocaş a lămurit soarta întîlnirii. Scorul a fost pecetluit de nou-intratul Niculescu, cu 10 minute înainte de final, şi liderul reuşeşte să-şi ţină urmăritoarele la distanţă şi după borna Constanţa.
1-4, Vezi golul marcat de Claudiu Niculescu (video)

IONEL DĂNCIULESCU, atacant Dinamo
"Am fost mai buni, am învăţat din greşelile trecutului. Exista o teamă, pentru că în ultimele deplasări nu am jucat bine. Mai avem partide grele, trebuie să rămînem concentraţi"

CLAUDIU NICULESCU, atacant Dinamo
"Am avut emoţii în prima parte a meciului, să nu se repete istoria de la Iaşi, cînd nu ne-am concentrat destul. Încet-încet, avem faţă de Ligă. Ne-o dăm parte în parte cu echipele tari"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  25 Aprilie 2009, 16:43

felicitari dinamo! nu pot spune acelasi lucru despre gsp... m-am abonat la newsletter-ul vostru online si primesc mail-uri numai despre steaua desi nu joaca aproape nimic si nu au nici un rezultat... cand dinamo a batut cu 5-0 pe bistrita... nici un mail... dinamo a batut pe farul 4-1 nici un mail... steaua a luat bataie de la pandurii cu 2-0 .. minim 5 mail-uri... din pacate, gsp = gazeta sporturilor se transforma incet incet in gsp = grupul stelistilor plictisiti .. :(

 •  25 Aprilie 2009, 13:05

@weebo, esti frustrat rau frate... iar frustrati ca tine face bucuria noastra sa fie si mai mare :D

 •  25 Aprilie 2009, 10:39

liga 1 a devenit e o dinamoviada penibila. daca nu greseste arbitrul, gresesc adversarii. e jignitor pt fotbal ca o echipa atat de umflata sa castige campionatul..

Vezi toate comentariile (18)
Comentează