FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, MÎINE ORA 20:20, ÎN DIRECT PE ANTENA1/GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cantonament pentru Nilă! » Concentrare totală în Ghencea pentru derby-ul de mîine cu FC Vaslui

Relaţia cu Daniela Crudu i-a creat lui Costea Jr. o imagine proastă. Foto: Libertatea
Relaţia cu Daniela Crudu i-a creat lui Costea Jr. o imagine proastă. Foto: Libertatea

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 22:00

Stoichiţă şi Mihai Stoica au băgat echipa în cantonament cu două zile înainte de meci, pentru a evita în special escapadele nocturne ale lui Costea junior.

Steaua pregăteşte marele meci cu FC Vaslui în cele mai mici detalii, iar antrenorul şi managerul echipei au luat o decizie extremă în privinţa jucătorilor. I-au anunţat că sînt nevoiţi să intre în cantonament cu două seri înainte de partida cu FC Vaslui.

Hotărîrea a fost luată în principal pentru a se asigura că Mihai Costea are o viaţă extrasportivă ordonată, însă cum decizia nu putea fi aplicată pentru un singur jucător, atunci au fost anunţaţi toţi că trebuie să doarmă în cantonament două zile la rînd!

"Mihai Costea se află într-un moment foarte bun şi n-are rost să riscăm nimic în privinţa lui. În alte cazuri, cînd erau liberi pînă cu o seară înainte, el a fost singurul care n-a înţeles să respecte programul, aşa că acum mai bine îi băgăm în cantonament de miercuri", şi-a argumentat Stoichiţă decizia în faţa colaboratorilor din staff.

Mihai Stoica a susţinut şi el fără rezerve decizia, mai ales că în precedentul mandat propusese ca echipa să stea în cantonament şi în noaptea de după meciuri. Cel mai probabil, cantonamentele cu două zile înaintea jocurilor vor rămîne în picioare pînă la finalul sezonului. Această măsură i-a întristat însă pe ceilalţi jucători din lot, care au comentat că nu e normal ca ei să plătească pentru un singur "indisciplinat".

A fugit la Sibiu înainte de Astra
În urmă cu o lună, Costea junior nu a respectat programul impus de club şi, cu două seri înainte de partida cu Astra, a plecat din Bucureşti pentru a fi alături de iubita sa, Daniel Crudu. Atacantul a mers pînă la Sibiu, a rămas peste noapte acolo şi a revenit direct în cantonamentul de dinaintea jocului cu Astra. La acea partidă, Ilie Stan l-a ţinut pe bancă şi nu l-a folosit nici măcar un minut.

Stau în cantonament la hotel
Jucătorii nu au rămas azi-noapte la stadion, ci au mers la un hotel aflat la doi kilometri distanţă de arena din Ghencea. Tot acolo îi ducea şi Ilie Stan, antrenor care îi plătea din propriul buzunar pe angajaţii acelui stabiliment pentru a-i da informaţii dacă peste noapte vreun fotbalist părăsea hotelul.

"Am ajuns la concluzia că nu-l pot despărţi pe Mihai Costea de Daniela Crudu. Se iubesc, asta e, e viaţa lui, dar pot lua nişte decizii prin care să-l fac să joace bine" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Mihai Costea e un fotbalist cu multe calităţi, am spus de cînd am venit aici că mă bazez pe el. El trebuie să fie însă foarte atent la tot ce face în afara gazonului, de la ce vorbeşte pînă la ce mănîncă" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
nelumo
nelumo  •  19 Aprilie 2012, 09:33

Nu pot decat sa spun ca acest Remus Răureanu este n esimtit si mincinos. Intamplator cunosc hotelul respectiv si angajatii acestuia si nu este adevarat ca platea Ilie Stan . Dezinformare de dragul senzationalului .... Un fraier ...

biancorossi
biancorossi  •  19 Aprilie 2012, 08:06
Postat de vladutz13 pe 19 Aprilie 2012, 01:33

Mda, daca tot era imbecil si facea nopti albe nu era mai simplu sa fie scos din lot sau lasat pe banca??? De unde pana unde e asta in mare forma??? ca a dat un gol??? Si Surdu a dat :)))

acel gol .... nu e vina lui nila.. portarul grahovac se aplecase si el sa culeaga niste floricele din gazon, tocmai cand nila a vrut sa-i paseze mingea (a fost o simpla pasa la portar, nici gand de sut). evident, nu sugerez vreun blat, doamne fereste. doar ca grahovac a facut ce nu se face nici macar in curtea scolii, a plecat pe centrare, desi nu era nici un stelist in careu, in loc sa apere coltul scurt. ar fi oprit "sutul" de fapt pasa, si cu spitzul.

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Aprilie 2012, 02:40

Numai aberatii scrieti! Era asa de speriat Stoichita, ca a trebuit sa fie afumat cu par pubian sa-si revina.....Penibili !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează