FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cantonament printre turişti » Steaua se antrenează în Turcia pe o vreme de plajă

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 20:40

Steliştii au plecat ieri în Antalya pentru un stagiu de pregătire de o săptămînă, unde sînt circa 30 de grade, iar plajele sînt populate


Roş-albaştrii au profitat de pauza competiţională provocată de meciurile "naţionalei" cu Andorra şi Estonia şi au plecat ieri după-amiază într-un mini cantonament în Turcia. După o săptămînă în care s-au antrenat la temperaturi scăzute, steliştii se vor bucura de soare pe ţărmul Mării Mediterane.

Prognoza meteo pentru următoarea săptămînă, atît cît vor sta steliştii, e îmbucurătoare: nici o şansă de ploaie şi temperaturi între 28 şi 32 de grade Celsius! Aspectul mai puţin plăcut e că, în această perioadă, Antalya e o destinaţie destul de aglomerată, hotelurile fiind încă pline de turişti.

Campionii României vor sta în Antalya pînă luni şi au programat şi un amical. Vineri, ei o vor întîlni pe Şahtior Doneţk, formaţia antrenată de Mircea Lucescu. Conducerea clubului din Ghencea încearcă să mai perfecteze încă un meci de pregătire şi în acest sens discută cu cei de la Galatasaray şi cu cei de la Beşiktaş. Această întîlnire ar putea avea loc duminică, 13 octombrie.

Chipciu şi Nikolici au mers şi ei
Cu excepţia celor 5 convocaţi la lotul national, Reghecampf a luat cu el toţi fotbaliştii, chiar şi pe cei ce au revenit recent după accidentări de durată, precum Alexandru Chipciu şi Stefan Nikolici. Cei doi vor intra în programul normal de pregătire în zilele următoare.

A făcut deplasarea şi Mihai Pintilii, jucător ce e indisponibil pentru următoarele două săptămîni, după ce înaintea partidei cu Chelsea, 0-4, a suferit o ruptură musculară.


46% e gradul de ocupare a hotelurilor în regiunea Antalya în această perioadă, conform site-ului de specialitate booking.com

"N-au valoare de Ligă!"
Fostul atacant al Stelei, Bogdan Stancu, a declarat, ieri, la sosirea în România pentru meciurile echipei naţionale că în acest moment roş-albaştrii nu au valoare de grupele Ligii Campionilor: "Cred că ştiţi şi voi ce valoare are Champions League şi nu se compară în nici un caz cu campionatul intern. Sînt numai formaţii bune şi Steaua nu cred că este încă de valoarea competiţiei! Trebuie să se gîndească doar la locul 3".

Ajutor pentru Gigi
Patronul Stelei ar putea primi 770.000 de euro de la Primăria Bucureşti, în urma exproprierii pentru construirea pasajului rutier Pipera. Decizia a fost luată ieri de Curtea de Apel Bucureşti, dar aceasta nu este definitivă. Gigi Becali a fost expropriat în 2010, iar Primăria a stabilit să îl despăgubească cu numai 68.000 de euro, adică aproximativ 39 de euro pentru un metru pătrat, însă Becali a atacat decizia în instanţă.

Roş-albaştrii peste Real :)
O companie de marketing din Spania a realizat un studiu referitor la site-urile oficiale ale celor 32 de formaţii calificate în grupele Champions. Au fost luate în considerare 13 criterii, printre care scriitura articolelor, sistemul de ticketing, sloganul echipei, dar şi designul. Steaua ocupă locul 21, cu 59 de puncte, peste Real Madrid, 51 de puncte, Galatasaray, 50 de puncte, sau Dortmund, 46 de puncte.

"S-a făcut de rîs cu Steaua"
Adrian Porumboiu a continuat să-l atace pe Lucian Sînmărtean, de această dată la Radio GSP: "El e antrenor secund acum şi avea şanse mari să rămînă antrenor principal la Vaslui. Dar cu evoluţii asemănătoare celei din meciul cu Steaua, pot spune că se face de rîs! Încă mai poate să devină «principal», dar nu cu această atitudine". Mijlocaşul de 33 de ani a replicat: "Porumboiu s-a obişnuit să mă scoată mereu ţap ispăşitor. Ce voia, să bat Steaua de unul singur?!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
timarhac
timarhac  •  08 Octombrie 2013, 11:38
Postat de superstar20 pe 08 Octombrie 2013, 09:27

Cand altii dau liber jucatorilor, Steaua pleaca intr-un mini cantonament. Asta inseamna Steaua, asta inseamna sa fii profesionist. Altii doar latra si judeca ce face Steaua cand ei nu sunt in stare de nimic.

ha ha ha ha... ma nebunule ma! :)))))))

cypy90
cypy90  •  08 Octombrie 2013, 10:45
Postat de dimonty1 pe 08 Octombrie 2013, 10:26

io zic ca nu iesti tu in masura sa vorbesti. steaua ie canpioana si la anu iar ie canpioana. voi poate ave-ti noroc si promova-ti. va asteptam sa va dam iar cite 5-6 boabe ha ha ha

Acum fara suparare, dar ai batjocorit in ultimul hal limba romana.Fratica fa ceva repede ca e jale, mai da pe la scoala.Daca nu esti in stare sa legi doua cuvinte mai bine stai in banca ta.

dimonty1
dimonty1  •  08 Octombrie 2013, 10:26
Postat de legendavisinie pe 08 Octombrie 2013, 09:32

Lasati-i sa se pregateasca pentru blaturile din campionat. Nici in Europa League nu exista o echipa cu 0 puncte si golaveraj 0-7.

io zic ca nu iesti tu in masura sa vorbesti. steaua ie canpioana si la anu iar ie canpioana. voi poate ave-ti noroc si promova-ti. va asteptam sa va dam iar cite 5-6 boabe ha ha ha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close