FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Căpitan la pămînt, nou lider surpriză » Cine va primi banderola după ce Luchin s-a accidentat

Rus va prelua banderola timp de cel puţin o lună.
Rus va prelua banderola timp de cel puţin o lună.

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 20:13

Luchin va absenta aproximativ o lună de pe gazon, iar viitorul căpitan al "cîinilor" va fi Rus.

Dinamo n-a pierdut doar punctele la Timişoara, ci şi pe proaspătul căpitan al echipei, Srgian Luchin. Iar junele Bărbuţ şi-a mai trecut, fără să vrea, de data aceasta, o victimă în palmares. Stoperul de 27 de ani s-a accidentat la genunchiul stîng, la faza golului doi al bănăţenilor, verdictul doctorilor fiind acela că Luchin are o entorsă, aşa cum a informat în exclusivitate, ieri, la prînz, GSP.ro.

Mulţescu se vede nevoit să rămînă fără Srgian aproximativ o lună. Surse din club afirmă că "Sîrbul" poate absenta şi 5-6 săptămîni, antrenorul era ieri mai optimist: "Sper ca după două săptămîni să înceapă antrenamentele normale. Oricum, parcă sîntem blestemaţi, ne pică rău de tot această accidentare".

Rus trage la sală
Cine va prelua banderola de căpitan? Munteanu este şi el accidentat. Dănciulescu a transmis, public, că nu se bagă. Boubacar s-ar putea să nu mai prindă primul "11", măcar duminică, după gafa de la Timişoara. Curtean ar fi o soluţie.

Dar alesul conducerii e Laurenţiu Rus. Fundaş dreapta, stînga, mijlocaş dreapta sau închizător, fotbalistul de 28 de ani joacă pe cele mai multe posturi din echipa dinamovistă şi este considerat un factor de echilibru în lot.

Deşi este unul dintre cei mai retraşi şi mai liniştiţi fotbalişti, Rus nu iese în evidenţă decît prin atitudinea de la antrenamente şi faptul că stă peste program la sala de forţă, spre a-şi menţine o musculatură de invidiat.

Grigore, blocat
Dragoş Grigore dorea să părăsească Dinamo cît mai devreme, era în discuţii cu cîteva formaţii, inclusiv din Franţa, însă plecarea sa este blocată, cel puţin pe moment, din cauza accidentării lui Luchin.

Cu Vasluiul, duminică, moldoveanul va face pereche în defensivă cu Asanovici. O altă variantă pentru postul de fundaş central este Durimel, adus în vară de la Severin, dar care n-a impresionat în amicale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
fangigi
fangigi  •  25 Iulie 2013, 21:49

Rus capitan?LOL!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Iulie 2013, 20:47
Postat de ultras.nationalist pe 24 Iulie 2013, 11:05

Voi nu intelegeti ca banderola nu are legatura cu forma sportiva sau cu valoarea jucatorului? Banderola trebuie s-o poarte un jucator care stie ce inseamna Dinamo,un jucator care tine la aceasta echipa. Balgradean declara va vrea sa meraga la "mai bine" dupa meciul cu Viitorul iar Matei abia are un an de cand e la Dinamo.

....si care intra ca titular !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Iulie 2013, 20:43

Asta mai lipsea ...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează