FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA, AZI, 16:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

Căpitanul lui Dinamo, despre ce vrea să schimbe Miriuță în jocul echipei: "Va mai dura până va reuși"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 11:08

Paul Anton, noul căpitan al lui Dinamo, a prefațat duelul pe care echipa sa îl va disputa astăzi împotriva Concordiei Chiajna, într-o restanță din etapa a 11-a a Ligii 1. 

"Ne aşteaptă un joc foarte dificil, Chiajna este o echipă în foame de puncte. Pentru noi întotdeauna meciurile cu cei de la Chiajna au fost incomode şi ne aşteptăm ca şi mâine să fie la fel. Însă indiferent cum se vor prezenta ei, noi trebuie să câştigăm cu orice preţ. Sperăm să fie un avantaj faptul că noul nostru antrenor a venit de la Chiajna, însă nu întotdeauna această situaţie garantează victoria.

Am fost nemulţumiţi de rezultatul din derby. Dar de joc nu am fost aşa de nemulţumiţi, a fost unul care ne dă speranţe. Sperăm să ne ridicăm nivelul arătat în derby şi să avem rezultate cât mai bune. Momentan suntem în afara play-off-ului, dar mai sunt destule etape de jucat. Trebuie să începem să adunăm puncte şi cred eu că în final vom fi în play-off", a declarat căpitanul dinamovist, în cadrul unei conferințe de presă.

Anton a vorbit în continuare despre venirea lui Miriuță pe banca lui Dinamo și despre filosofia pe care tehnicianul încearcă să o implementeze echipei. 

"Domnul Miriuţă are o altă filosofie de joc. E clar că nu a putut să-şi pună amprenta imediat, va mai dura până va reuşi să schimbe ceea ce doreşte. Dânsul vrea să jucăm un fotbal direct pe poartă şi să încercăm să punem mereu presiune pe adversar, adică să încercăm să recuperăm cât mai sus mingea",  a adăugat Anton. 

...despre decizia lui Miruță de a-i acorda banderola: "Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, mesajul meu și înainte de derby pentru băieți a fost să dăm dovadă în teren că suntem 11 căpitani, că suntem o echipă adevărată, și să reușim să ducem Dinamo sus."

Echipe probabile:

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva - Mahlangu, Anton -Hanca, Nascimento, Salomao - Nemec
Rezerve: Muţiu, Rivaldinho, Bokila, Dudea, I. Şerban, I. Gheorghe, R. Grigore
Antrenor: Vasile Miriuţă

Chiajna: Bălgrădean - Patache, A.Marc, Manasse, Albu - Babici - Oct. Deaconu, Bawab, Bumba - Bud, Batin
Rezerve: Caparco, Bucşa, Grădinaru, Fota, M.Cristescu, Dobrosavlevici, Pena
Antrenor: Ion Moldovan

  • Dinamo - Concordia Chiajna, meci restant din etapa a 11-a a Ligii 1, se joacă azi, de la ora 16:30, pe stadionul Dinamo. 
  • Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Citește și: "Câinii" au dezvoltat un adevărat complex cu Concordia: fără victorie de un an și jumătate + înfrângeri umilitoare

EXCLUSIV Chiajna nu se teme de Dinamo: "Miriuță nu ne poate surprinde! Mergem să câștigăm"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează