FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

Căpitanul lui FCSB speră în continuare: "Cred în titlu! Domnul Hagi își va motiva jucătorii și să vedeți ce meci va fi la Cluj!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 22:42

Florin Tănase, 23 de ani, căpitanul lui FCSB, crede în continuare, după victoria de la Craiova, 1-0, că echipa sa poate câștiga titlul și e sigur că Viitorul va face un meci mare în ultima etapă cu CFR Cluj.

"Înainte de meciul cu Iași mă gândeam că acel meci e mult mai greu decât cel de la Craiova și uite că așa a fost. Am greșit foarte mult la meciul cu Iași. Trebuie să învățăm din greșeli. Eu încă sper în titlu.

CFR Cluj are un meci foarte greu cu Viitorul, o echipă care joacă cel mai frumos fotbal din România, cel mai ofensiv. Cu siguranță domnul Hagi îi va motiva foarte bine pe jucători și o să vedeți ce meci va fi la Cluj", a declarat Florin Tănase la Look TV.

"A fost un meci greu. Dică m-a felicitat pentru joc, pentru meci. Echipa a avut o atitudine bună. Terenul n-a fost deloc bun. A fost un meci de luptă, cu multe faulturi"
Filipe Teixeira, marcatorul unicului gol

CLASAMENT PLAY-OFF

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - CFR Cluj Detalii AICI
U Craiova - FCSB 0-1 Detalii AICI

Ultima etapă: Poli Iași - U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OUT

ACS Poli - Juventus București 2-0 Detalii AICI
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2 Detalii AICI
Dinamo - FC Botoșani 2-0 Detalii AICI
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0 Detalii AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Mai 2018, 17:17
Postat de pescarul_amator pe 14 Mai 2018, 23:09

DOMNUL hagi????? hahahhahahahahahaha

Pai ai uitat ca e mai in varsta ca el? Hagi i-a fost Profesor, Antrenor si Patron si in acelasi timp, i-a fost dascal, pedagog, si observator, iar acum ii este sprijinitor moral caci il suna sa-l incurajeze ca nu a fost selectionat, ceea ce cred ca gb nu s-a gandit s-o faca !!! ASA CA ARE TOATE MOTIVELE DIN LUME SA IL RESPECTE VORBIND DESPRE EL CU DOMNUL !!! Rasul tau exuberant este nepotrivit in actualul context !

1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 09:05

Machedonii fac legile in fotbal: HAGI & BECALI !!! Pana cand ? NIVELUL FOTBALULUI ROMANESC CERE O SCHIMBARE RADICALA ! DESTEPTATI-VA!

1157593904266198
Bulete Cristi  •  15 Mai 2018, 06:49

Chiar credeti ca Hagi il va ajuta pe cioban dupa cele petrecute anul trecut?***..Viitorul v a juca cu mai multe rezervw sau va face un meci asa de figuratie..CFR v a castiga fara probleme cu 1...0...Nu va pune *** de hagi nicio presii e pe nimeni...ii va da meciul priwtenului petrescu...garantez...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează