FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Căpitanul Rapidului e dorit de Skoda Xanthi » Grecul Lazăr

Articol de - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Costin Lazăr (29 de ani) e din nou aproape de o despărţire de Rapid!

Elenii de la Skoda Xanthi, locul 13 în sezonul trecut, au pus ochii pe mijlocaşul rapidist după ce acesta le-a fost recomandat de fostul giuleştean Mugurel Buga (32 de ani). "Pele" s-a transferat în Grecia iarna trecută, cînd i-a expirat contractul cu Rapid. Tot atunci a ajuns cu el acolo şi Păcurar, însă actualul stelist şi-a reziliat repede contractul, iar acum grecii caută un alt mijlocaş central.

Buga nu a ezitat şi l-a propus pe Lazăr, fostul său coleg din Grant. Oficialii lui Xanthi au rămas impresionaţi de calităţile internaţionalului român şi vor face o ofertă concretă în zilele următoare. Giuleştenii cer în schimbul căpitanului 1,5 milioane de euro şi, dacă cele două cluburi se vor înţelege, transferul e ca şi realizat, Costin declarînd în repetate rînduri că şi-ar dori un contract în străinătate.

180.000 de euro e contractul lui Lazăr la Rapid, al doilea dintre români, după Marius Constantin (200.000 de euro)

Andone e fan Lazăr
Fostul antrenor al Rapidului, Ioan Andone, l-ar vrea pe mijlocaşul de 29 de ani la Dinamo: "Pe Zicu şi pe Chiacu nu i-am luat în Moldova pentru că ei s-ar putea transfera. Sînt negocieri şi sper să se realizeze pentru că şi ei îşi doresc. Pe Lazăr îl aştept la Dinamo, dar nu prea vrea el. Eu aş face oricînd schimb Lazăr-orice jucător". Schimbul Grigorie - Zicu - Chiacu, între Rapid, Dinamo şi Poli Timişoara, se va perfecta zilele acestea.

Adio, Unibet!
Giuleştenii îşi caută din nou sponsor principal. Contractul cu Unibet a expirat la 1 iulie, iar agenţia de pariuri nu şi-a anunţat pînă acum intenţia de a prelungi angajamentul. Unul dintre motive e şi faptul că Rapidul a ratat calificarea în Europa. Dacă rapidiştii ar fi încheiat sezonul pe locul doi, înţelegerea s-ar fi prelungit automat.

Cacealmaua Moraes?
Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a făcut ieri un anunţ-şoc: "Astra Ploieşti ne-a făcut o ofertă scrisă pentru Moraes şi am acceptat-o. Dacă şi jucătorul îşi va da acordul, atunci vom semna actele". Patronul Astrei, Ioan Neculaie, a negat: "Acum o lună de zile ne-am interesat de preţ, însă ni s-a cerut un milion de euro şi ne-am retras". Vîrful în vîrstă de 23 de ani, care e dorit şi în Giuleşti, spune că el nu ştie nimic, iar rapidişti cred că bistriţenii vor să le forţeze mîna: "Nimeni nu dă banii ăştia la ora asta!".

- Giuleştenii vor decide mîine, cînd Dinu Gheorghe va reveni în ţară, preţurile abonamentelor pentru turul campionatului. Acestea vor fi puse în vînzare luni, cu patru zile înainte de meciul cu Vaslui.
- Ovidiu Herea are şanse mici să se antreneze azi. Unul dintre cei mai în formă rapidişti în perioada de pregătire a revenit la Bucureşti cu o răceală serioasă. "A răcit în autocar, a avut şi febră", a explicat o persoană din stafful lui Şumi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează