FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Care e situația lui Cătălin Golofca, după accidentarea din meciul cu UFA

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 12:41 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 13:43

Sepsi Sfântu Gheorghe a primit două vești bune înaintea primului meci din noul sezon, care va fi vineri, pe teren propriu, cu Academica Clinceni. Covăsnenii au aflat că accidentarea lui Cătălin Golofca nu este gravă, deși inițial se credea că va absenta cel puțin 3 luni. De asemenea, și stoperul Ninaj va reveni în scurt timp pe gazon. 

Investigațiile pe care Cătălin Golofca le-a făcut după revenirea din cantonament au rezultat că mijlocașul venit de la CFR Cluj va avea nevoie doar de 10 zile de pauză, urmând ca în maximum trei săptămâni să revină pe gazon. Așadar, sunt șanse, mici ce-i drept, ca Golofca să fie pe teren la returul pe care Sepsi îl va disputa în Conference League, pe teren propriu, cu învingătoarea dintre Spartak Trnava și Mosta (2-3 în tur). 

Branislav Ninaj, stoperul dorit de Gigi Becali, care nu s-a antrenat deloc cu echipa în cantonament, va reveni și el la antrenamente după 10 zile. Slovacul este și el om de bază în echipa lui Leo Grozavu, fiind titular după plecarea lui Bouhenna la CFR Cluj. 

Problemele musculare s-au ameliorat și spre finalul lunii ar putea reveni la antrenamente. Tincu și Sousa sunt celelalte opțiuni pe care Sepsi le are pentru centrul defensivei. 

Citește mai multe știri despre Sepsi:

Insistă pentru transferul lui Chindriș! Mesaj pentru Iftime: „E palpabil, nu ca basmele sau baladele pe care le tot vântură la TV”

Două transferuri pentru Sepsi OSK: un internațional moldovean și un jucător de la CFR Cluj au semnat!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează