FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

EXCLUSIV Insistă pentru transferul lui Chindriș! Mesaj pentru Iftime: „E palpabil, nu ca basmele sau baladele pe care le tot vântură la TV”

Sepsi Sf. Gheorghe insistă pentru transferul fundașului Andrei Chindriș (22 de ani), de la FC Botoșani.
Sepsi Sf. Gheorghe insistă pentru transferul fundașului Andrei Chindriș (22 de ani), de la FC Botoșani.

Articol de - Publicat vineri, 09 iulie 2021 00:17 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 00:38

Sepsi Sf. Gheorghe insistă pentru transferul fundașului Andrei Chindriș (22 de ani), de la FC Botoșani.

Chindriș are o ofertă concretă de la Sepsi, de 100.000 de euro plus 20% dintr-un viitor transfer. Valeriu Iftime consideră propunerea drept „un cântec moldovenesc”, dar covăsnenii insistă pentru aducerea internaționalului român. Chindriș e acum în cantonamentul reprezentativei U23 și va merge la Jocurile Olimpice. 

Sepsi insistă pentru Chindriș: „E opțiunea cea mai bună”

„Nu avem încă un răspuns oficial serios despre oferta pentru Chindriș! Cântecul moldovenesc despre care spune Valeriu e unul melodic, cântabil, cred eu palpabil, nu ca basmele sau baladele ofertelor pe care le tot vântură pe la TV. 

Ar fi păcat pentru băiat să nu plece vara asta, cred ca i-ar dăuna moralului în primul rând. Sunt convins că Andrei va alege până la urmă inteligent, opțiunea cea mai bună pentru viitorul lui. Iar Sepsi cred că-i poate oferi mediul perfect pentru a crește. 

Deci haideți să lăsăm cântecele moldovenești deoparte și să discutam serios despre viitorul unui fotbalist. Să se cânte și ce vrea fotbalistul, pentru că discutăm despre viața și cariera unui tânăr”, a spus Cornel Șfaițer, managerul lui Sepsi, pentru GSP.ro. 

VIDEO Sepsi l-a vrut pe Ondrasek! Cum îl descrie Leo Grozavu și de ce crede că se aseamănă cu Alibec

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Noul șef de la Dinamo anunță prioritatea absolută: „Altfel, intrăm în faliment!”

Probleme la plecarea în cantonament » Ce au găsit autoritățile în bagajul noului atacant de la Botoșani: „Dacă se va demonstra, îi putem desface contractul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
kuba
kuba  •  09 Iulie 2021, 11:41

Îl vrei la fcsb?

bucurmihai9
bucurmihai9  •  09 Iulie 2021, 09:30

mda si asta alta gloaba,ma si mir ca nu la fraierit iftime pe gigi probabil nu s-au inteles la ne de meciuri trantite:))ps aviz Cfr le dau 4 meciuri sau numa pe indirete :) adica 8 fcsbplus craiolguta :))) ehe dna doarme in slapi ca neh suntem la stat si ne plateste diasporanu

talpaiadului
talpaiadului  •  09 Iulie 2021, 01:36

Sfaiter baci, mai pune si dumneata inca 400 de mii la oferta aia si atunci probabil ca lui Iftime ii va placea ceardasul dumitale.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează