FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Careu de aşi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

Roş-albii au de unde alege, mai trebuie doar ca atacanţii, Dănciulescu, Bratu, Miranda şi Zicu, să fie eficienţi

Plecarea lui Claudiu Niculescu nu a slăbit compartimentul ofensiv, ba, mai mult, bătaia pentru un loc în avanposturi este foarte aprigă. Transferul lui Osvaldo Miranda, pentru două milioane de dolari, şi revenirea lui Ianis Zicu, după cinci luni de absenţă, cauzată de o operaţie la genunchiul stîng, au întregit numărul oamenilor de gol, pe lîngă Dănciulescu şi Florin Bratu. Ultimii doi sînt golgeterii toamnei la Dinamo, "Danciu" cu 13 reuşite şi "Bratone" cu 9.


Ce se observă? Nou-venitul Miranda (23 de ani) a demonstrat că posedă calităţi, dar mai are nevoie de timp pentru a se integra. Plus că trebuie să se pună la punct la capitolul comunicare în teren, cel mai mare impediment pentru argentinian în acest moment. Zicu şi-a revenit treptat-treptat, are curaj, dribling, pasă decisivă, ceea ce i-a lipsit în toamnă lui Dinamo, şi a avut evoluţii apreciate în turneul de pregătire din Antalya. Un plus pentru internaţionalul de 24 de ani este că poate evolua atît în atac, cît şi în linia mediană, în partidele din Turcia el jucînd cel mai des pe postul de mijlocaş dreapta. De altfel, staff-ul tehnic speră ca machedonul să fie recuperat integral pînă la începutul campionatului pentru a-l arunca în luptă din prima rundă.

"E foarte greu să revii la un nivel înalt după accidentare, dar voi trage tare pentru a juca meci de meci la Dinamo şi pentru a prinde un loc la Euro"
Ianis Zicu

"Tot timpul s-a dorit mult de la mine şi vreau să nu-i dezamăgesc pe cei care îmi acordă încredere. Sper să înscriu multe goluri pentru Dinamo"
Florin Bratu

"Nu-mi doresc să plec de la Dinamo, eu sînt trup şi suflet pentru acest club şi voi da totul ca să ajungem în Champions League"
Ionel Dănciulescu

"Mi-am luat în serios tricoul cu numărul 9. Am venit aici ca să fiu golgeter, un fotbalist de bază, un idol de care să vorbească lumea cu respect"
Osvaldo Miranda

VIITORUL
Doi vin din spate

Dinamoviştii au şi variante de avarie în cazul în care unul dintre Dănciulescu, Zicu, Bratu sau Miranda se va accidenta sau va fi suspendat în campionat. Marius Alexe (17 ani, două goluri în toamnă în 10 meciuri la Dinamo II) abia a fost promovat la prima echipă, staff-ul tehnic apreciindu-i evoluţiile din amicale şi modul în care se pregăteşte. Liviu Ganea (20 de ani, două goluri în 4 meciuri la Dinamo II) a cochetat în permanenţă cu lotul primei echipe, dar, de la promovarea lui Alexe, el a fost trimis din nou la Dinamo II. Alexe rămîne favorit să prindă lotul echipei mari în caz de urgenţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  15 Februarie 2008, 10:15

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux .to/?r=berel (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  15 Februarie 2008, 10:00

poti castiga bani de pe net foarte simplu!!! ,si sa nu crezi ca este vreo smecherie, totul este cat se poate de serios. e adevarat ca nu te vei imbogatii dar sa ai niste banuti acolo pusi deoparte nu strica. acceseaza link-ul: bux .to/?r=baniusor (fara space logic; eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) si creeaza-ti un cont. totul foarte simplu. dupa crearea contului te duci in submeniul surfads si intri pe toate reclamele de acolo. pt asta veti primi 25 de centi pe zi, nu te doare mana sa dai 15 clickuri pe zi. ai grija sa nu deschizi toate paginile cu reclame simultan ci pe rand pt ca altfel nu primesti bani.trebuie sa faci si un cont la paypal .com

 •  15 Februarie 2008, 09:51

" Semper Superiores " ???????? Doamneee ce frustrati!! Le place lor asa sa intre pe site-urile altor echipe.Sunteti penibili !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close