FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID 0-2

Cassio în stradă! » Brazilianul a fost evacuat din apartament!

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Brazilianul a fost obligat să evacueze apartamentul în care locuia întrucît clubul nu a mai plătit întreţinerea.

"Déjà vu" la Rapid! Au apărut din nou probleme cu chiriile, la un an de cînd Bozovici şi Ricardo Fernandes fuseseră aruncaţi în stradă de proprietarii caselor oferite de club.

Acum Cassio (26 de ani) a ajuns în neplăcuta ipostază. Rapid a "uitat" să mai plătească chiria pe ultimele două luni şi atacantul a fost înştiinţat că trebuie să-şi facă bagajele şi să părăsească locuinţa din cartierul Băneasa. Al doilea marcator din Giuleşti, după Herea, urma să se mute provizoriu într-una din camerele hotelului Crowne Plaza, alături de soţia şi copilul său.

În situaţii asemănătoare riscă să ajungă alţi fotbalişti din lot, Marcos Antonio, Cesinha, Spadacio, Glauber şi Candido Costa. "Problema e veche, ne aşteptam să se ajungă şi aici, trecem printr-o perioadă foarte grea cu banii", au comentat oficialii rapidişti.

"Sînt probleme cu banii, dar pînă la urmă sînt sigur că se va rezolva. Oricum, sîntem fotbalişti profesionişti şi cînd intrăm pe teren lăsăm deoparte grijile"
Cassio Vargas, atacant Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
chinez24
chinez24  •  26 Octombrie 2010, 21:10

trecem printr-o perioada foarte grea dar asta e spiritul rapidului de la extaz la agonie... oricum trebuie sa trecem si peste asta cine are sange visiniu in vene trebuie sa inteleaga acest lucru..

bigbelly
bigbelly  •  26 Octombrie 2010, 13:24

1) astia nu stau cu chirie in Giulesti-Sarbi, Berceni sau Pantelimon ca sa fie chiriile 2-300 euro. 2) e destul de dificil sa-i explici nevesti-tii in Portugalia, Brazilia sau aiurea tot timpul cum nu te plateste un patron nesimtit, fara ca aia sa nu inceapa sa-si puna intrebari daca nu cumva spargi banii prin baruri cu cotonoage. 3) acum afla si astia cum e cu "farmecul vietii".

pavilian
pavilian  •  26 Octombrie 2010, 12:57

fotbalul romanesc in 2010 . cat de penibil

Vezi toate comentariile (11)
Comentează