FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Cîrjan poate pleca de la Rapid după 6 luni: când are loc discuția decisivă și de ce depinde totul

Cătălin Cîrjan / FOTO Cristi Preda
Cătălin Cîrjan / FOTO Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 12:00 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 12:17

Cătălin Cîrjan (21 de ani), mijlocașul ofensiv de la Rapid, e nemulțumit de statutul de rezervă și ia în calcul să plece din Giulești.

Din informațiile GSP, Cîrjan și impresarul lui, Cătălin Sărmășan, vor vorbi cu cei de la Rapid imediat după meciul cu Farul, ultimul al anului, de pe 20 decembrie. Mijlocașul ofensiv vrea să vadă dacă mai are viitor în Giulești sau va fi nevoit să caute o altă destinație pentru restul sezonului. El e împrumutat de la Arsenal, pe un an.

Cu ochii pe Petrolul - Rapid » Pentru cine au venit reprezentanții lui Ludogorets și impresari din Italia la meci
Petrolul - Rapid 0-0
Cu ochii pe Petrolul - Rapid » Pentru cine au venit reprezentanții lui Ludogorets și impresari din Italia la meci

Cătălin Cîrjan, nemulțumit la Rapid

Conform surselor GSP, Cîrjan și Sărmășan vor decide dacă vor continua la Rapid sau vor căuta o altă destinație abia după discuția lămuritoare pe care o vor avea cu oficialii din Giulești.

Cîrjan e mulțumit de ce a găsit la Rapid și de condițiile care sunt la club, dar e nefericit din cauza faptului că joacă puțin. Cu Petrolul, 0-0, el a fost titular pentru prima dată în ultimele 15 etape de campionat.

Discuția cu Rapid va fi înainte de Crăciun, pentru ca cele două părți să intre în noul an cu o idee clară despre viitor. Din informațiile GSP.ro, Rapid pleacă în cantonament în Antalya pe 3 ianuarie, în același avion cu Petrolul, Oțelul și Voluntari.

Cîrjan a început în forță, dar a fost trecut pe bancă

Cîrjan a fost titular în primele meciuri de la venirea la Rapid și a avut evoluții solide, dar ușor-ușor s-a stins. A fost trecut pe bancă după transferul lui Andrei Borza de la Farul, pentru că fundașul stânga a devenit jucătorul U21 folosit de Rapid.

Cîrjan are 14 meciuri în SuperLiga, dar doar 488 de minute bifate, adică o medie de 39 de minute pe meci. Nu a marcat în Liga 1, însă are o pasă decisivă. A bifat două apariții ca titular în Cupa României, la 3-1 cu Botoșani și 0-0 cu CSA Steaua.

VIDEO. Cristi Dulca știe ce îi lipsește lui Cîrjan pentru a se impune la Rapid: „Spuneam asta de când a fost împrumutat de la Arsenal”

Citește și:

Ioan Andone, ofertat să antreneze o echipă din Superliga
ANTRENOR
Ioan Andone, ofertat să antreneze o echipă din Superliga
Giovanni, păzea! Mititelu nu a renunțat la vechile obiceiuri la FCU Craiova
FC Voluntari - FCU Craiova 0-1
Giovanni, păzea! Mititelu nu a renunțat la vechile obiceiuri la FCU Craiova

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
camioneros
camioneros  •  16 Decembrie 2023, 13:19

S-a maturat . A ajuns vedetă !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează