FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Cătălin Lazăr incert pentru Oţelul

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

În ultimul meci de pregătire, cu CSM Rm. Vîlcea, scor 5-0, mijlocaşul Cătălin Lazăr a fost accidentat la genunchi de un jucător advers. A doua zi fotbalistul nu a făcut antrenament pentru a nu risca o accidentare mai gravă şi a fost la un consult medical.

„Am făcut un RMN şi nu este nimic grav. Este doar o lovitură care doare. Nu am forţat pentru ca accidentarea să nu se agraveze şi sper ca vineri să pot fi apt de joc în meciul de la Galaţi”, a explicat Cătălin Lazăr.

Curtea de Argeş va juca în deplasare, la Galaţi, cu Oţelul, partida fiind programată vineri de la ora 14:00. Întîlnirea nu va mai fi televizată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează