FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI

Cătălin Munteanu a revenit după 9 luni în echipa de start a lui Dinamo: "Ăsta e secretul nostru"

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 22:37

UPDATE Cătălin Munteanu a fost primul dinamovist care a oferit declaraţii după victoria cu ACS Poli, scor 4-0.

"Am stat foarte mult departe de teren şi mă bucur că echipa a reuşit unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Acum sîntem mai omogeni, sîntem o echipă, un vestiar unit. Trebuie să ţinem drumul acesta în continuare.

E important că avem un şir de victorii, 4 la rînd, şi moralul fiecăruia e mai ridicat.

Dorinţa mea e să rămîn aici, mai am contract pînă în vară. Vom vedea ce decid cei din conducere", a spus Munteanu la Fotbal Club, pe DigiSport.

-----------

Flavius Stoican a pregătit o mare surpriză în echipa de start pentru meciul cu ACS Poli.

Cătălin Munteanu a revenit ca titular la Dinamo după 9 luni. Ultimul meci în care playmakerul "cîinilor" a fost titular în Liga 1 a fost CFR Cluj - Dinamo 0-1, din 4 aprilie 20013.

Stoican era nerăbdător să-l folosească pe mijlocaşul de 34 de ani, pe care-l caracteriza recent astfel: "e un jucător foarte important pentru mine, îmi dă o linişte cu mingea la picior".

Echipa de start a lui Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, D. Grigore, St. Filip - Boubacar, Thicot - Curtean, C. Munteanu, D. Rotariu - Ţucudean

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
roadster1988
roadster1988  •  13 Decembrie 2013, 22:53

ati pus-o cu asta.....

valserrano
valserrano  •  13 Decembrie 2013, 22:22
Postat de dash.berlin pe 13 Decembrie 2013, 20:36

Daca joaca Munteanu castigati meciul la pas :)))

ai avut perfecta dreptate taranule care esti un bou prost:)))))))))) esti si tu bun la ceva....la previziuni:)))) ia zi....cand o faultez si eu pe mama ta in careu????:))))))))))

submarina
submarina  •  13 Decembrie 2013, 21:40

Munteanu a marcat doua goluri in poarta lui FC Bastia in cupa UEFA pe cand evolua la Steaua, sau gresesc...golul doi a fost opera lui, suta la suta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează