FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Caută ”lunetist”! Dinamo încearcă să îl găsească pe următorul Niculescu » Ce variante are la dispoziţie

Grigore execută bine fazele fixe, deși este fundaș central
Grigore execută bine fazele fixe, deși este fundaș central

Articol de , - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 ianuarie 2014 19:11

Stoican va încerca să găsească un executant bun de lovituri libere, pentru ca Dinamo să conteze din nou la acest capitol, aşa cum era pe vremea lui Claudiu Niculescu.

Dinamo e în căutarea unui "lunetist". Adică a unui fotbalist care să înscrie din lovituri libere, aşa cum i-a obişnuit clasicul Claudiu Niculescu pe suporteri pînă acum 3 ani şi jumătate, cînd a părăsit Ştefan cel Mare.

Roş-albii n-au înscris deloc în acest sezon din multitudinea de lovituri libere de care echipa a beneficiat, uneori fiind irosite cu seninătate superoportunităţi.

Grigore şi Şerban, favoriţi
Primii care vor fi testaţi în cantonamentele din Antalya şi de la Marbella, atît la antrenamente, cît şi în meciuri, vor fi doi jucători defensivi: fundaşul-golgeter Dragoş Grigore, 27 de ani, şi mijlocaşul Ionuţ Şerban, 18 ani. Ce-i recomandă pe cei doi?

"Cel puţin în ultima perioadă, la pregătiri, amîndoi au avut execuţii extraordinare atunci cînd trebuiau să bată peste jaloanele din plastic. Aţi fi impresionaţi să vedeţi cum execută! Acum, vrem să trecem la nivelul superior, goluri în partide", a comentat Flavius Stoican.

Sfaturi de la naş
Dragoş Grigore este finul lui Claudiu Niculescu, iar moldoveanul i-a cerut în mai multe rînduri fostului atacant, acum antrenor la Rîmnicu Vîlcea, să-i spună diverse trucuri pentru a-şi îmbunătăţi executarea loviturilor libere. La începutul sezonului, la Dinamo, Matei şi Curtean executau astfel de faze, dar în partea a doua a toamnei s-a impus Grigore ca executant. El însă a fost ocolit de şansă în cîteva rînduri, deşi a bătut destul de bine.

2 goluri din lovituri libere în 121 de meciuri a înscris Dinamo din vara 2010 pînă în prezent, în campionat, după ce Claudiu Niculescu a părăsit gruparea din Ştefan cel Mare

5 goluri a reuşit Grigore în toamnă, în toate competiţiile, toate din penalty-uri

"Trebuie să ai talent să baţi loviturile libere, dar şi să antrenezi talentul pînă cînd capeţi automatisme. Prima condiţie e să treacă de zid, apoi intervine şi hazardul, nu doar măiestria şutului" (Claudiu Niculescu, antrenor CSM Rîmnicu Vîlcea)

Cîte goluri au înscris "cîinii" din lovituri libere
Sezonul Goluri Jucător
2012/2013: 1 - Muşat
2011/2012: 0
2010/2011: 1 - Torje
* În primul sezon la U Cluj, după ce-a plecat de la Dinamo, în ediţia 2010/'11, Clau-gol a marcat 6 goluri din lovituri libere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bamse1901
bamse1901  •  07 Ianuarie 2014, 14:55

e greu sa gasim unul ca el in tara nu la dinamo in forta si plasat sa suteze. sa nu uitam ca a fost in primii 5 la un turneu in europa acum cativa ani , turneu la care participase si mihailovic

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  06 Ianuarie 2014, 17:36

claudiu niculescu este unic si inegalabil.sper ca in curand sa o antreneze pe dinamo sau o alta echipa dar care sa se bata la titlu.

domnul_vlad
domnul_vlad  •  06 Ianuarie 2014, 13:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si daca nu e site literar trebuie sa stalceasca limba romana ? dupa cele spuse de tine limba romana trebuie folosita corect doar la scoala,nu si pe site-uri de socializare,public,particular etc. cei care nu stiu sa scrie corect d.p.d.v. gramatical pur si simplu sunt niste analfabeti,de altfel sunt din ce in ce mai multi ........ desteptule,importantule,simpatizatorule si hai sa-ti mai spun o chestie,nu ai tu meciuri vazute in fata televizorului cate deplasari am eu cu Dinamo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează