FOTBAL  »  Superliga  »  SALARII

Caz fără precedent în Liga 1! O echipă a anunţat pe site-ul oficial că blochează salariile jucătorilor din cauza rezultatelor slabe

Articol de GSP - Publicat marti, 18 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 martie 2014 21:10

Conducerea clubului Pandurii Tîrgu Jiu a decis blocarea salariilor şi primelor jucătorilor şi stafului tehnic în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din acest an, a anunţat site-ul oficial al grupării gorjene.

De asemenea, obiectivul imediat al echipei este cîştigarea a cinci puncte în următoarele trei meciuri, cu Dinamo Bucureşti în deplasare, cu CFR Cluj acasă şi cu Gaz Metan Mediaş în deplasare.

După disputarea a 23 de etape din Liga I, Pandurii Tîrgu Jiu ocupă locul şase în clasament, cu 35 de puncte.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Martie 2014, 14:37

Oricum sunt pe drojdie , iar clubul probabil va intra in picaj ! Condescu stie de ce ! ...Cat despre puncte , cred ca va mai lua...trei infrangeri !

plischi
plischi  •  19 Martie 2014, 05:55

ar trebui sa blocheze si iesirile din casa pentru nevestele lor, deoarece le cheltuie economiile si pana la urmatoarele puncte obtinute nu vor avea ce baga la jgheab.

lion23
lion23  •  19 Martie 2014, 04:45

Fără precedent pe dracu.. Ziariști aiuriți, zici că v-ați născut ieri.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează