FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Cazul Bărboianu va ajunge la Comisia de Disciplină! Negoiţă va trebui să demonstreze că fundaşul a fost blat cu Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 16:25

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, a vorbit despre modul în care Federaţia s-a autosesizat în cazul declaraţiilor lui Ionuţ Negoiţă, acţionarul lui Dinamo, care l-a acuzat pe Ştefan Bărboianu că a vîndut meciul cu Steaua, scor 1-3. (Detalii)

"Departamentul de Integritate nu doarme și este foarte activ după declarațiile lui Negoiță. Vom sesiza și Comisia de Disciplină pentru declarațiile domnului Negoiță. Nu cunosc deocamdată ce riscă Dinamo dacă acuzațiile nu sînt reale", a spus Gheorghe Chivorchian.

Astfel, Negoiţă va trebui să vină cu dovezi care să susţină atacul său la adresa lui Bărboianu, după ce fundaşul a comis un penalty la scorul de 0-0 în Derby de România. Acesta a fost dat afară a doua zi şi acuzat că a vîndut meciul şi că e un trădător.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (78)
jim_raynor
jim_raynor  •  12 Mai 2015, 00:44
Postat de conasu_boeru pe 11 Mai 2015, 20:42

Chivorchian e un trepadus uns cu alifiile aranjamentelor, care a tras in jos credibilitatea FRF ! Burleanu a facut o mare gafa cooptandu-l in echipa ! Auzi ce fraza....: ..”.Departamentul de Integritate nu doarme ....” !!!! Mai sa fie, noi nici nu am stiut ca exista dupa cate magarii se intampla in acest campionat !!!

comisia de disciplina "dormea" la autodenunturile lui becali.... el cu gura lui a spus ca a mituit jucatori, arbitri chiar si pe presedintele ligii...cand patroni de cluburi (bosanceanu,niculae..etc) isi amendau jucatorii pt acuze de noncombat in meciurile cu stiaua comisia de disciplina n-a facut nimic! nici macar o investigatie!

bianconerri
bianconerri  •  11 Mai 2015, 23:33
Postat de randoom_._ pe 11 Mai 2015, 19:18

daca pierde asa tg mures cu petrolu si Steaua face egal. Steaua este pe primul loc(se ia golaverajul,doar la final conteaza meciul direct).

ha, ha, ti-a dat lapusneanul APORT... iar iti dau calculele cu zecimale. bufonul gsp-ului...

bianconerri
bianconerri  •  11 Mai 2015, 23:30
Postat de travka pe 11 Mai 2015, 20:45

dinamo depunctata si neputinta suspendat 1 an pentru asemenea acuze

***? Dar fcsb pentru valiza ce merita?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează