FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cazul Elhamed » Mijlocaşul a marcat iar, dar clubul de care aparţine nu cedează şi vrea bani!

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2015 16:51

Cazul Elhamed continuă. Mijlocașul a marcat din nou în meciul cu Petrolul și își dorește să rămînă la Dinamo, dar clubul de care aparține nu vrea să cedeze și cere bani pentru prelungirea împrumutului.

"Iubesc Dinamo, m-am adaptat aici, chiar aş vrea să-mi aduc şi familia la Bucureşti. Mi-ar plăcea să mă lupt la titlu cu Dinamo, indiferent dacă se iese sau nu din insolvenţă", a mărturisit Hatem Elhamed după un nou gol marcat, vineri seară, pentru roş-albi. Mijlocaşul defensiv, folosit ofensiv la Ploieşti, cu Petrolul (3-0), este pe lista de achiziţii a "cîinilor", însă tratativele sînt anevoioase.

Revine în Belgia?

Mircea Rednic a spus după meci: "Cei de la Ashdod ne-au transmis că nu-l mai lasă la noi, de fapt, nu-l mai lasă în România". Clubul din Ţara Sfîntă are o altă variantă: "Elhamed poate continua la Dinamo, dar vrem o anumită sumă pentru un împrumut pe un an, aşa cum vor oficialii grupării". Israelienii au renunţat de la varianta transferului definitiv, pentru un milion de euro, la împrumutul pentru 100.000 de euro. Mai nou, jucătorul a fost propus şi în Belgia, două echipe din prima ligă fiind interesate de achiziţionarea sa. Hatem a mai fost cîteva luni în 2010 la Charleroi. Nu se ştie dacă el va mai evolua în ultima etapă, cu Astra, mai ales că a fost schimbat la pauză, pe "Ilie Oană", din cauza unor probleme deasupra genunchiului.

"Şanse reduse ca Elhamed să continue, la cum se comportă agentul său şi clubul de care aparţine. O să vedem care sînt pretenţiile lor financiare"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

"Mi-aş dori să continuu în tricoul roş-albilor, m-am simţit foarte bine în aceste zile. Şi Bunoza ar fi un transfer extraordinar pentru Dinamo, cred că românii ar trebui să se lupte să-l ţină mai mult decît pe oricare alt jucător"
Hatem Elhamed, mijlocaş Dinamo

1 mecia jucat Hatem în campionatul Belgiei, pentru Charleroi, în ediţia 2010/'11

3 goluri în 12 meciuri
a marcat arabo-israelianul în tricoul "cîinilor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
loritzu
loritzu  •  26 Mai 2015, 12:25

Am mai scris si nu voi inceta sa explic, in insolventa daca in planul de reorganizare te-ai bugetat cum trebuie, adica ti-ai prognozat corect veniturile si cheltuielile, poti sa cumperi jucatori fara nici o problema. Daca i-a reusit ceva lui Negoita&Anghelache a fost sa induca prostia asta cum ca nu poti sa cumperi jucatori daca esti in insolventa. Complet fals ! E ca si cum o companie aflata in insolventa nu ar avea voie sa-si cumpere materie prima. In plus(daca stirea data e corecta), in cazul lui Elhamed cei de la Ashdod au spus ca il lasa imprumut pt.100k, adica exact cum a fost si pana acum, deci care draq e leg. cu insolventa ? Oameni buni, imi pare rau ca o spun, dar ori nu intelegeti lucruri simple, ori scrie Negoita pe forum. Ia sa ne spuna Dl.Rednic, dupa ce evaluaeaza dansul cu profesionalism, ce crede despre valoarea lui Elhamed si a lui Bunoza in comparatie cu restul lotului ? El se agita pentru gnomul ala de la Petrolul (pt. ala ar trebui sa se bata Minaur cu HCM sa-i obtina semnatura), iar Dl.Vama(dupa ce si-a rezolvat dilema cu ce birou si ce masina primeste) pentru Cernat si pt. fratii Peste. Vom lupta cu succes in play-out, club de smenari .

gutza23
gutza23  •  26 Mai 2015, 09:41

asteptati frate ziua de 27 sa vedem ce si cum iese cu *** asta de insolventa si dupa aduceti acuze!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  26 Mai 2015, 08:37
Postat de Ciocan Andrei pe 25 Mai 2015, 19:23

Din cate vad se zgarcesc la 100.000 euro.Asa jucator nu a mai avut liga 1 demult:are viteza,puternic,inalt,viziunea asupra jocului,joc defensiv bun,finalizator.Pai dai 1 milion de euro pe el si dupa il vinzi cu 5.

Nu e VOIE să dea banii ăia pe un jucător, pînă nu ieşim din insolvenţă.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează