FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - STEAUA / ASA TG. MUREȘ - OȚELUL

CCA a anunțat arbitrii de la meciurile decisive pentru titlu » Ei vor fi la centru la Iași - Steaua și ASA - Oțelul

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2015 19:15

CCA a anunțat astăzi care vor fi arbitrii care vor conduce meciurile decisive în lupta pentru titlu.

Astfel, Cristi Balaj se va afla la centru la meciul dintre CSMS Iași și Steaua. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene și Marius Marchidanu, în timp ce Adrian Illyeș și Florin Mazilu vor fi asistenți suplimentari.

”Roș-albaștrii” au cîștigat trei meciuri importante cu Balaj la centru, marcînd de trei ori de fiecare dată: 3-2 cu Petrolul, 3-0 și 3-1 cu Dinamo. Au pierdut însă prima partidă a returului, 0-1 cu Rapid.

La Tg. Mureș - Oțelul va merge Marcel Bîrsan, care în acest retur nu a arbitrat nici un meci important. Va fi ajutat de asistenții Vladimir Urzică și Mircea Orbuleț, în timp ce Lucian Rusandu și Marian Barbu vor fi asistenți suplimentari.

Steaua are două puncte avans, însă trebuie să cîștige în ultima etapă pentru a fi sigură de cîștigarea titlului. La egalitate de puncte, ASA are avantajul meciurilor directe, cîștigînd ambele întîlniri cu 1-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
sakamoto
sakamoto  •  28 Mai 2015, 13:16

Daca s-ar putea ca balaj sa arbitreze *** in cupele europene, ar fi de mare ajutor. In campionat, bravul milionar in euro-hotzul neprins este negustor cinstit, nu-i asa?-a trintit atitea meciuri, cit n-are par pe cap! Stie *** ca nu-i face nimeni nimic. Deocamdata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Mai 2015, 12:45

arbitrii azi sunt 3 florini". la iasi este florin prunea, iar la tg. mures florin marin si florin cernat

597888413680884
Vasile Tichiris  •  28 Mai 2015, 09:58

si steaua si tg.mures castiga dar se califica numai una si ace e cea mai buna in momenrul de fata -STEAUA-

Vezi toate comentariile (26)
Comentează