FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

CCA confirmă dezvăluirile GSP: "Mulţi arbitri au trişat la examen!"

Constantin Gheorghe
Constantin Gheorghe

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

"Vicele" Constantin Gheorghe spune că o treime din arbitri, inclusiv cei de pe lista FIFA, au ştiut dinainte răspunsurile la video test şi a cerut anularea examenului

Dezvăluirile făcute ieri de Gazetă în privinţa testării arbitrilor români, şi anume că majoritatea dintre ei ştiau dinainte ce faze şi ce răspunsuri corecte trebuie să dea, l-au determinat pe unul dintre şefii CCA să facă declaraţii în premieră pe acest subiect.

"Nu eu am luat DVD-ul de la UEFA, eu l-am primit de la comisia noastră şi nu l-am dat nimănui. Copilul meu, care a stat cu mine în casă, mi-a reproşat după test că aproape toţi ştiau răspunsurile, numai el nu. A luat doar nota 7,4, a fost la un pas să-l pice. Am rămas blocat cînd am auzit de la mai mulţi arbitri că unii, dintre care şi cei de pe lista FIFA, cunoşteau imaginile şi evident răspunurile şi că le-au oferit şi altora. Aş fi acceptat dacă le-ar fi dat la doi, trei colegi, dar să oferi răspunsurile corecte la alţi 50, asta e chiar incredibil", a spus Costică "Suceavă". Cei de pe lista FIFA, cu excepţia lui Balaj şi Avram, care n-au fost prezenţi la testare, sînt principalii acuzaţi de ceilalţi arbitri că fie mai făcuseră testul la cursurile UEFA, fie primiseră caseta din interiorul CCA şi au oferit-o altor arbitri.

"S-a decis să anulăm testul. Probabil că o să mai pregătim un altul, dar de data asta cu întrebări într-un plic sigilat", a adăugat "Suceavă".

"Eu ştiu că mulţi au trişat pentru că era o fază la care numai dacă ştiai verdictul UEFA nu dădeai simulare, iar mai multe de o treime din arbitri au luat nota 10. E revoltător!"
Constantin Gheorghe "Suceavă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  24 Februarie 2010, 14:30

Si cu asta gata, s-a recunoscut ca s-a trisat si gata nu ne doare capul? Nimeni nu ajunge acolo unde ar trebui sa fie de fapt ? Adica la mititica. Scuze am uitat ca traim in Romania

 •  24 Februarie 2010, 11:24

Nu va ingrijorati tineri arbitrii caci nu se va schimba nimic in arbitrajul romanesc.In anii 70-80 cand arbitram in lotul B la testele fizice mai ales aveam cele mai bune rezultate.Chiar la un test l-am ajutatpe marele Igna sa scoata timpul de 65 sec pe 400 m.plat.Si tot am fost inclus in lotul de perspectiva 2-4 ani dar nici odata promovat in lotul A.Si mi s-a spus clar:"daca n-ai deschis usa FRF cu capul" ce sa-ti facem? Chiar daca am fost cel mai apreciat arbitru din lotul B.

 •  24 Februarie 2010, 11:04

te bufneste rasul cand il auzi pe asta plangand,cand fiul lui a ajuns pina pe lista fifa desi el nu are valoare nici de a.cred ca era suparata odrasla ca nu ai mai intervenit si pentru el ca el e bovina.ORICUM TOATE EXAMENELE DE ACOLO SUNT BLATUITE DE VREO 15 ANI.din 10 locuri scoase la examen 9 sunt luate de fii de arbitrii si se vede valoarea lor in campionat.in curand vor aparea clanuri fiindca vor fi foarte multe odrasle si prea putine locuri.un prim ex. e cartita de avram care deja toarna.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează