FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA

CCA pregăteşte la Steaua - Dinamo aceeaşi brigadă ca în tur » Avram la derby

Marius Avram a fost notat cu 5 în Gazetă după meciul din tur Foto: Alex Nicodim
Marius Avram a fost notat cu 5 în Gazetă după meciul din tur Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2011 20:14

Tuşieri vor fi Miklos Nagy şi Mircea Orbuleţ. Ultimul ar putea însă să fie înlocuit cu Sebastian Gheorghe, fiul fostului ecuson FIFA Constantin Gheorghe "Suceavă"

Marius Avram va conduce, lunea viitoarea, marele derby Steaua - Dinamo! Numai o accidentare sau o altă situaţie neprevăzută ar putea să mai aducă alt "central" la întîlnirea din Ghencea. Tot el a arbitrat şi partida din tur, 2-1 pentru "cîini", cu două penalty-uri corect acordate în favoarea trupei lui Andone, care a întors astfel rezultatul de la 0-1, prin golurile înscrise de la 11 m de Ad. Cristea şi M. Niculae. Informaţia a fost confirmată de surse din CCA, care au precizat că Avram ar fi fost preferat înaintea lui Robert Dumitru şi a lui Istvan Kovacs. Delegarea oficială va fi anunţată spre finalul acestei săptămîni.

Tuşierii Miklos Nagy şi Mircea Orbuleţ ar urma să completeze brigada de la partida programată în a doua zi de Paşte, ceea ce ar însemna că în Ghencea ar fi exact acelaşi trio care a condus şi întîlnirea din octombrie, desfăşurată în Ştefan cel Mare. Există însă un singur semn de întrebare, la asistenţi: e posibil să apară Sebastian Gheorghe în locul lui Orbuleţ.


0 înfrîngeri în 3 meciuri în deplasare a avut Dinamo cu Marius Avram la "centru" de cînd acesta conduce partide de Liga I: 3-2 la Otopeni (2008), 4-4 la Urziceni şi 2-2 la Pandurii (ambele 2010)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dejoc
dejoc  •  19 Aprilie 2011, 19:47

L-as fi preferat pe acest Istvan Kovacs

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  18 Aprilie 2011, 12:06

Frumos, acuma sansele lui Dinamo cresc ;)) ce ziceti nu era mai bine sa arbitreze Tudor =))=)) sau Deaconu ? :)) ( oricum cred ca si Tudor si Deaconu vor veni la stadionu ghencea ca sa incurajeze steaua ) ;)

redmantovano
redmantovano  •  18 Aprilie 2011, 11:03

simpatizantii celor de langa cimitirul ghencea sunt irationali! priviti cum victimizeaza aiurea! frustarile lor determina astfel de reactii si de comentarii! ockiu-le,aveam pretentii de la tine...spune-mi,suferi de strabism?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează