FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA A III-A

Ce atacant a ratat Rapid în iarnă! Andrei Creţu înscrie gol după gol în Liga a III-a

Articol de - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Andrei Creţu face spectacol în Liga a III-a după ce Nicolae Manea nu a reuşit să-l convingă pe George Copos să le plătească 7.000 de euro pe împrumutul atacantului de numai 21 de ani, celor de la ACS Berceni

Chiar dacă Creţu este jucătorul giuleştenilor, acesta este împrumutat la Berceni de unde nu putea pleca pînă la vară. Totuşi conducătorii formaţiei din liga a III-a erau dispuşi să-l cedeze pe atacant contra sumei de 7.000 de euro.

După ce s-a pregătit alături de giuleşteni în pauza de iarnă, Creţu s-a văzut obligat să se întoarcă la Berceni, cu numai cîteva zile înainte de startul returului. Acesta a impresionat pe toată lumea în pregătiri, dar mai ales în turul perfect de campionat pe care l-a avut la Berceni, reuşind să înscrie 17 goluri în 17 etape, Creţu a uitat repede că putea juca cu Steaua, Dinamo sau Timişoara şi a pornit motoarele la turaţie maximă.

După trei etape disputate din retur, ASC Berceni rămîne în continuare liderul seriei C2 cu marele aport al atacantului de 21 de ani. Creţu a marcat în fiecare meci, ajungînd la cota de 20 de goluri, din tot atîtea partide. Creţu a reuşit să înscrie în meciul din deplasare cu Callatis Mangalia cîştigat cu 2-0, în partida de acasă cu Dunărea Călăraşi (3-0), dar şi în ultima etapă, în deplasare cu Petrolul Berca, scor 1-0.

Prin reuşitele sale, ACS Berceni e favorită la promovare, avînd 50 de puncte, la o diferenţă de 6 puncte de principalele contracandidate Unirea Slobozia şi Viitorul Constanţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  20 Martie 2010, 19:44

AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE08UX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 48 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w. f a ba ni. b i z .l y

chr508
chr508  •  20 Martie 2010, 18:50
Postat de pe 20 Martie 2010, 15:42

ce promovari mai vrei nu-l vezi pe raduta marea speranta cum rateaza singur cu portaru din 3 m,decat sa faca tusa mai bine mai sta la berceni pana in vara,vb de parca 70 de mii de euro sunt bani de seminte si nu cateva miliarde de lei

era vorba de 7.000 euro, adica pretul unui Logan. In loc sa dea pe imprumutul lui Gauracs 50.000 mai bine il lua pe Cretu inapoi.

 •  20 Martie 2010, 18:36

pai ce sa facem noi cu cretu...nu`l avem p gauracs ? =))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează