FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Ce primă au promisă dinamoviştii pentru trei victorii în următoarele trei meciuri

Cei 30.000 de euro vor fi împărțiți după un algoritm alcătuit de Stoican
Cei 30.000 de euro vor fi împărțiți după un algoritm alcătuit de Stoican

Articol de - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:51

"Cîinii" trebuie să bată Pandurii, Petrolul şi Oţelul pentru a pune mîna pe prima făgăduită de şefi.

Ionuţ Negoiţă a făcut ieri o vizită-fulger la Săftica, pentru a-şi stimula jucătorii în vederea următoarelor partide din Liga 1.

În afară de o discuţie motivatoare, finanţatorul le-a promis jucătorilor lui Stoican o sumă totală de 30.000 de euro în cazul în care vor triumfa în următoarele trei întîlniri.

Mai exact, Ţucudean şi compania trebuie să învingă Pandurii acasă, Petrolul la Ploieşti şi Oţelul acasă.

Nu este prima oară cînd Negoiţă şi Anghelache s-au hotărît să motiveze financiar echipa. Pentru egalul cu Steaua, din Ghencea (1-1), şi pentru victoria de acasă cu Corona Braşov (1-0), jucătorii au încasat o primă totală de 15.000 de euro.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Sărbătoriţi la Săftica
Ieri a fost zi de party în cantonamentul "cîinilor". Motivul? Portarul Cristian Bălgrădean şi fundaşul Alexandre Durimel şi-au sărbătorit zilele de naştere. Portarul a împlinit 26 de ani chiar ieri, iar fundaşul francez 24 de ani, duminica trecută. Pe post de cadou, cei doi au primit din partea colegilor cîte un tort.

Atac la FRF
Ionuţ Negoiţă s-a plîns public de amenzile ridicate pe care Comisia de Disciplină a FRF le acordă: "Într-un fotbal falimentar nu mi se pare normal să ai sedii de lux la federaţie şi salarii foarte mari. În plus, sîntem amendaţi cu 300 de milioane pentru ce strigă suporterii. Eu înţeleg că trebuie să-şi plătească salariile, dar nu se poate aşa ceva! E japcă pe faţă" a spus Negoiţă la sport.ro

INBOX
- Managerul general al "cîinilor", Ionel Dănciulescu, este invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia luni, 24 martie, în cadrul emisiunii Tribuna Zero, la Europa FM.
- Fundaşul stînga Steliano Filip crede că Dinamo nu mai poate pierde locul 4: "Cei mai periculoşi adversari sîntem chiar noi. Sincer, nu cred că ne mai poate opri cineva. La început nimeni nu ne dădea nici o şansă la acest loc, acum toată lumea e mirată de ce am realizat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
ticbis
ticbis  •  22 Martie 2014, 18:46
Postat de unico_biancorossi pe 22 Martie 2014, 16:54

tu nu esti capabil sa fii decat un prost.

Iar tu nu esti capabil de absolut nimic! Nici macar de a fi prost (chiar si pentru asta ai nevoie de minime calitati intelectuale)! Vai de cozonacul tau, mi-e mila de tine!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Martie 2014, 16:55
Postat de bridge_too_far pe 22 Martie 2014, 12:36

:))))))))))))) A-ai facut sa inghita in sec . Bravos :)))))))))))))

o pulă in gura nu vrei ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Martie 2014, 16:54
Postat de ticbis pe 22 Martie 2014, 11:45

Iti inteleg supararea, nu inteleg insa de ce de atatia ani de zile nu te-ai obisnuit cu situatia asta! Sunt stelist si ma supar si eu cand Steaua ia bataie la scor de la Chelsea, Shalke sau Real Madrid. Iar esecurile sau semi-esecurile cu Viitorul, Corona sau Chiajna le privesc ca pe niste simple accidente. Dar daca astfel de rezultate ar deveni o normalitate intinsa pe zeci de ani, asa cum ne-a obisnuit Dinamo incepand cu 17 Nentori si terminand cu Viitorul si Corona, nu mi-as mai face atata sange rau, as fi ceva mai detasat. Cu sonor la TV sau fara, eu te compatimesc sincer! E adevarata zicala: "viata de caine"; ce sa mai adaugam in plus...

tu nu esti capabil sa fii decat un prost.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează