FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ce spune Elias Charalambous despre plecarea de la FCSB: „Nu mă vrea nimeni”

Elias Charalambous // FOTO: Imago
Elias Charalambous // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 14:39 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 16:06

Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit la conferința de presă despre posibilitatea de a pleca de la FCSB.

  • Hermannstadt - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Cipriotul a fost întrebat despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la CS Universitatea Craiova în Arabia Saudită și a declarat că el nu a primit nicio ofertă, chiar dacă presa din Franța a scris că a fost pe lista lu Lyon, club care l-a ales recent pe Fabio Grosso.

Ajutați să greșească!
EDITORIAL
Ajutați să greșească!

Elias Charalambous e categoric: „Sunt foarte fericit la FCSB!”

„Reghe avea o clauză de 300.000 de euro în contract. Și a primit o ofertă bună. Iar patronul știa. Dacă era ceva bun pentru el, cu siguranță a luat decizia bună.

Eu sunt foarte fericit aici. Sunt concentrat pe câștigarea campionatului. Sunt foarte motivat. Mă bucur de fiecare zi aici. 

Dacă apare ceva, vom discuta. Dar acum... E bine pentru un antrenor să aibă oferte. Eu nu am nimic acum. Nu mă vrea nimeni (n.r.- râde)”, a declarat Elias Charalambous.

Gigi Becali l-a lăudat pe Elias Charalambous  

Recent, Gigi Becali se declara încântat de prestațiile avute de FCSB sub comanda lui Charalambous. 

„Cea mai bună mutare pe care am făcut-o este Charalambous. Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit! Eu mereu am spus că vreau posesie, pasă, posesie, pasă. Jucăm atât de repede...  Eu nici nu mă așteptam să putem juca atât de rapid. Jucăm în viteză, dintr-una. Pac! Am recuperat mingea, iar jucătorul care intră în posesie dă imediat pasă. O dă din prima. O recuperează și pasează din prima. Nu face două atingeri. Ăsta e secretul lui Charalambous ”, a declarat Gigi Becali”.  

Elias Charalambous are 21 de partide ca antrenor la FCSB. A înregistrat 14 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri. A ratat titlul în sezonul trecut, în detrimentul Farului, iar acum e lider în SuperLigă (18 puncte în 7 meciuri) și a fost eliminat în turul 3 al preliminariilor Conference League (0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland). 

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB 

Citește și: 

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Elias Charalambous surprinde înainte de Hermannstadt -FCSB + Le-a dat o veste bună fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close