FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce surpriză! Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 pleacă: "Suntem pe finalul negocierilor"

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 14:31

Partida pierdută de Botoșani pe teren propriu împotriva Chiajnei a fost ultima pentru Quenten Martinus (25 de ani) în Liga 1.

Mijlocașul care în vară a fost foarte aproape de Steaua a primit o ofertă din Australia și a acceptat-o. Acesta și-a făcut bagajele și a plecat în Olanda, de unde va pleca la noua sa echipă.

Cornel Șfaițer a confirmat informația pentru stiri.botosani.ro, menționând că negocierile sunt pe ultima sută de metri:

"Acum e plecat in Olanda si vedem maine care e treaba. Sunt sanse mari sa plece in Australia, insa nu va pot spune acum echipa. Suntem pe finalul negocierilor si va incasa si FC Botosani o suma de bani. El se afla in ultimele doua luni de contract cu noi si e bine ca macar incasam ceva pe el.

Martinus este un jucator cu o calitate foarte buna, din pacate nu a fost constant in toate meciurile. Una peste alta a fost un jucator cu mare calitate, insa putea mult mai mult. A venit oferta asta exceptionala pentru el si din punct de vede financiar.

Ne era de ajutor, dar am zis ca trebuie sa incercam sa scoatem cheltuielile care le-am facut cu el, avand in vedere ca in vara era liber", a declarat Cornel Sfaiter.

Martinus a strâns 49 de meciuri în Liga 1, unde a marcat 7 goluri, oferind și 11 pase decisive.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
popescu222
popescu222  •  20 Martie 2016, 17:53

“cheltuielile care le-am facut cu el”... asta vorbeste mai rau ca Tariceanu. Dar daca asa a zis, jurnalistii de la gsp ar fi trebuit sa puna un “sic” acolo.

geogeo
geogeo  •  20 Martie 2016, 16:36

E clar, scade campionatul nostru cu 2 clase. Ce-o sa ne facem, nu stiu.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Martie 2016, 16:31

"unul dintre cei mai buni straini"..hahaha. Pai de asta am auzit doar cand isi facea publicitate ca vrea sa vina la Steaua desi nu l-a vrut nimeni.....cam asa se ajunge "cel mai bun strain din Romania" in mamaliga 1...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close