FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL CFR CLUJ - U

CE URMEAZĂ » Comisia de Disciplină a LPF va discuta mîine cazul. Ce decizie se poate lua?

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 10:49

1. Dacă se va ţine cont de faptul că meciul n-a mai putut continua din cauza bătăilor iscate de jucătorii ambelor echipe, atunci ambele echipe vor pierde la "masa verde" cu 3-0
2. Dacă se va ţine cont de raportul supervizorului Alexandru Boc, atunci cea mai probabilă decizie va fi ca meciul să se rejoace, fie din minutul 27 şi de la scorul de 0-1, fie din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Referitor la această ultimă decizie însă, apar trei mari probleme:
- prima: dacă se va decide ca meciul să se rejoace din minutul 27, va fi arbitrat tot de Tudor, aşa cum prevede regulamentul, sau de un alt arbitru?
- a doua: regulamentul prevede ca un meci reprogramat sau decis să se rejoace nu se poate disputa după finalul campionatului, iar pînă la ultima etapă, din 20 mai, nu mai există nici o altă dată disponibilă!
- a treia: în actualul regulament este prevăzută o astfel de decizie, de a fi rejucat un joc, doar atunci cînd meciul e întrerupt de cauze externe: furtună, grindină, întuneric, teren impracticabil, nu şi pentru atunci cînd jucătorii provoacă incidente.

CITEŞTE ŞI: Haosul care nu s-a văzut la TV » GSP a aflat culisele derby-ului care a trimis titlul la "masa verde"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
ysoagar
ysoagar  •  10 Mai 2012, 17:45
Postat de dan76cj pe 10 Mai 2012, 14:44

chiar eram ingrijorat...sa lipseasca atatea zile de pe ecrane nu s-a intamplat nici cand era laMuntele Athos...

jijinho intra in campanie electorala pt bucuresti.... ceea ce inseamna ca nu mai are voie la tv timp de o luna decat in emisiunile electorale unde e invitat.....asa ca bafta bucuresteni si duceti-va la vot

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  10 Mai 2012, 17:12

://citynews.ro/cluj/editorial-4/oficialii-u-cluj-oamenii-mici-de-la-marele-derby-225514/

misucfr
misucfr  •  10 Mai 2012, 16:51
Postat de sultanul_1 pe 10 Mai 2012, 12:56

Art. 83, li. c) Sectiunea a IV-a Abateri si Sanctiuni aplicabile Cluburilor din Regulamentul Disciplinar : ,, nerespectarea prevederilor R.O.A.F. privind masurile de ordine, inclusiv neasigurarea protectiei pentru jucatorii si oficialii de meci , fapt ce a determinat neinceperea sau OPRIREA jocului de catre arbitru, se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfeit de catre clubul orgnizator"

Este clar ca lumina zilei, nu stiu de ce presa tot incearca sa ascunda adevarul, doar sunt sigur ca si ei stiu ca scorul trebuie sa fie 3-0 pentru CFR, plus celelalte masuri disciplinare luate asupra clubului gazda !!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close