FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ce va face Dinu?

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Mister” rămîne la Dinamo pînă pe 7 mai. Apoi îi expiră contractul, pe care nu pare dispus să-l reînnoiască.

Cornel Dinu e într-o postură delicată. Administratorul delegat în vîrstă de 59 de ani va avea şi prerogative de director tehnic, urmînd să fie şeful Departa­men­tului de scouteri şi să-şi dea acordul la fiecare transfer.
Rednic a accep­tat, în principiu, această cola­borare, acum rămîne de văzut dacă va vrea şi Procuroru’. Mister evită să mai vorbească pe acest subiect.

Contractul său cu Dinamo expiră pe 7 mai, iar apropiaţii lui Dinu susţin că fosta glorie a “cîinilor” nu ar vrea să-şi mai pre­lun­gească înţelegerea cu clu­bul. Totuşi, şefii afirmă că-l vor con­vin­ge pe Dinu să continue şi că el şi Rednic vor găsi o cale de înţelegere. Mister a urmărit ieri meciul cu U Craiova din nou de la tribuna a II-a, dintre cele două zone destinate ziariştilor.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  24 Aprilie 2008, 09:47

Procurorule daca-ti respecti blazonul,pleaca din groapa.Se vede clar ca porcea@co vor merge pe aceiasi linie si-n sezonul urmator.Ei vor sa vanda cit mai repede,sa-si umple buzunarele..sa terfeleasca numele lui Dinamo.La fiecare meci aplica cite un tertip,eu unul m-am saturat si cred ca-i cazul sa-i lasam singuri,sa-si bata joc unul de altul

 •  24 Aprilie 2008, 08:35

Cornele,pleaca! Nu vezi ca nu ai cu cine lucra? Toti din C.A. sunt pentru bani,nu pentru DINAMO ! Una vorbesc la TV si alta fac in practica!Nu vezi si acest ciocolatiu din Hudesti,BT. ce mare e? Are 1,49 m. Abia a invatat sa vorbeasca si acum da bine pe sticla? Sa piara toti MAIDANEZII KAKACIOSI din C.A. Sa vina altii pentru culori ,nu pentru hotii. La D.N.A. cu ei ! Asa sa le ajute DUMNEZEU !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează