FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-2

"Cea mai mare ruşine!"

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Daniel Pancu spune că nu a trăit în viaţa sa o dezamăgirea mai mare ca înfrîngerea contra clujenilor

- Daniel, cum a fost la primul meci după revenirea în tricoul Rapidului?
- Ne cerem scuze faţă de fanii rapidişti. De cînd sînt eu aici, nu am păţit o ruşine mai mare ca asta, deşi ni s-a mai întîmplat să pierdem cu echipe mici, aşa ceva nu s-a mai petrecut.
- Mai are Rapidul şanse la titlu?
- Teoretic, mai avem în continuare şanse să cîştigăm campionatul. Acum nu mai avem ce face, cel mai rău ar fi să plîngem, însă nu vom face asta. Avem meciuri din trei în trei zile, şi dacă ne plîngem de milă nu rezolvăm nimic. Trebuie să ne revenim şi să luptăm în continuare.
- Suporterii te-au aşteptat cu braţele deschise...
- Le mulţumesc fanilor că m-au primit atît de frumos. Au fost extraordinari, am regăsit în Giuleşti acea atmosferă impresionantă. Am reuşit să marchez, dar, din păcate pentru echipă, am pierdut trei puncte foarte importante. Trebuie să mergem înainte şi să cîştigăm următoarele meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
 •  24 Februarie 2008, 17:00

bravo rapid....nu vedeti ca voi nu aveti mentalitate de invingatori?nu mai vb de steaua ca va rad si curcile...in istoria voastra aveti doar 3 titluri....unul luat pe timpul lui ceausescu iar 2 dupa revolutie....steaua dupa evolutie a luat vreo 8-9 campionate....a intrat in liga...a fost intr-o semifinala de cupa europeana....deci?cine sunteti?niste amarati care va faceti prezenta prin divizia a...mai bine il convingeti pe copos sa vanda echipa...sa deveniti satelitul lui steaua si asa veti fii si voi fericiti ca noi...stelistii....mereu campioni..mereu superiori...rusine rapid!

 •  24 Februarie 2008, 14:14

succes rapid dati-i jos din clasament pe franarii de la tzefer budapesht..... haide U-Cluj......... steolitzarii sa taca din gura si sa suga p**ula la cal.... cei mai multi tigani sunt in GHENCEA.... ciorile stiu de ce.... anti steaua si cfr si faru c-ta ... succes restu echipelor... RESPECTE DINAMO .... HAIDEEEEEEE "uuuuUUUUUUUuuuu"

 •  24 Februarie 2008, 13:16

muuuiieeeeeee crapid la nesfirsit .............................................................................................................................

Vezi toate comentariile (28)
Comentează