FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

CEARTĂ OLTENEASCĂ » Mititelu îi face vînt lui Piţurcă de la Craiova!

Articol de - Publicat joi, 30 decembrie 2010 00:00

Despărţirea de Piţurcă e tot mai aproape. Mititelu nu se mai fereşte de managerul general, spune că se simte trădat de el şi i-a adus acuze grave

Adrian Mititelu continuă să adîncească ruptura de Victor Piţurcă. Finanţatorul a venit ieri cu o nouă serie de atacuri la adresa managerului general, părînd că încearcă tot mai tare să-i facă vînt din Bănie. "Au început de vreo două zile campanii de denigrare la adresa mea, prin presa din Craiova, care e bună prietenă cu Piţurcă. S-au coalizat prea mulţi, încep să cred că Piţi şi apropiaţii lui încearcă să-mi ia echipa. Dar nu au cum, nici el, nici fraţii Păunescu!", a răbufnit Mititelu la sport.ro.

"Mă aşteptam ca Piţurcă să intre în direct şi să-i spună lui Cristescu că nu a făcut bine că s-a luat de mine. Eu nu le dau voie apropiaţilor mei să vorbească rău de Piţurcă, deşi abia aşteaptă să-l critice. Piţi nu a făcut nimic însă, aşa că mi s-au aprins şi mie lămpile, cum se spune pe româneşte. Niciodată nu m-a dominat cineva cum a făcut-o el, asta pentru că am crezut foarte mult în el şi l-am admirat enorm", a mai spus boss-ul din Bănie. Sursele Gazetei susţin că în urmă cu două zile Mititelu şi Piţurcă s-au certat rău şi că în acest moment cei doi nu-şi mai vorbesc.


"N-am ajuns încă la ideea despărţirii de Piţurcă, mai cred că putem găsi soluţia să mergem înainte împreună. Am şi eu însă dreptul să fiu respectat cel puţin la fel de mult cît îl respect eu"

"E inadmisibil să aflu de la Găman de oferta de la Hapoel. Şi asta m-a făcut să regîndesc relaţia cu Piţurcă"

"M-a trădat sufletul, am privit relaţia cu Piţurcă prin prisma simpatiei pe care i-am purtat-o de cînd eram copil. Acum îl văd cu totul altfel, după 4 luni de colaborare"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Mititelu a pierdut jocul cu Piţi, ăla îl are la mînă cu dezlegările. Să nu creadă că va avea vreun gram de sprijin din partea Craiovei în lupta cu Piţurcă"
Sorin Cîrţu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
orbital
orbital  •  30 Decembrie 2010, 23:26

Exact ca la steaua.Copie la indigo. Degeaba, il duce capu pe becali.

davidero
davidero  •  30 Decembrie 2010, 23:00

de asta sunteti olteni ,ca voi nimeni !:)))

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  30 Decembrie 2010, 22:54

Ca la noi la nimeni !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează