FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Cedat la Bistriţa

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2008 00:00

Oficialii Timişoarei s-au înţeles cu echipa lui Sabău pentru transferul lui Gueye Mansour pentru 275.000 de euro şi coproprietate.

Nici nu s-a uscat cerneala pe contractul reînnoit cu Timişoara, iar Gueye Mansour (22 de ani) se va despărţi de Poli. Destinaţia: Gloria Bistriţa!

Senegalezul nu a fost inclus în lotul timişorean care face astăzi deplasarea la Kaprun şi va fi cedat Bistriţei pentru 275.000 de euro şi co­proprietate. “Din punctul meu de vedere 90% este făcut. Mi-au oferit un contract foarte bun, nici nu m-am aşteptat. Acum aştept să văd dacă semnez şi dacă totul e în regulă o să merg direct în canto­na­ment în Austria”, a spus Mansour.

Senegalezul nu e dezamăgit că nu a fost păstrat în lot de Uhrin. “Ştiam că nu o să merg cu Poli, nu pentru că nu sînt bun, ci pentru că este şi în interesul clubului şi al meu să joc altundeva. Am vorbit cu Dusan şi mi-a spus că nu a vrut să mă vîndă, dar pentru mine este mai bine să merg undeva unde să pot să joc, să-mi revin şi apoi mai vedem”, a dezvăluit atacantul.

Patronul Ma­rian Iancu a con­firmat despărţirea de Mansi. “Nu va fi vîndut definitiv, ci îl vom da în coproprietate, pentru a putea pe urmă să-l luăm înapoi dacă va fi nevoie. Gloria este printre echipele care sînt interesate de Mansour. Noi ne-am înţeles cu fie­care din cei interesaţi, punctual, iar de aici încolo este treaba lui cu care se va înţelege”, a comentat boss-ul timişorenilor.

“Mansour e un jucător care ne interesează, dar să vedem dacă putem finaliza discuţiile”
Ovidiu SABĂU Antrenor Gloria Bistriţa

“SOLUŢIE BUNĂ”
Impresarul jucătorului, Mario Silva, a confirmat că jucătorul e decis să accepte propunerea lui Jean Pădureanu. “Pentru el, Gloria este cea mai bună soluţie. A pierdut ultimele şase luni şi are nevoie de meciuri în picioare. Mansi însă este foarte motivat şi vrea să dea totul la Gloria pentru a-şi regăsi bucuria de a juca fotbal. La Timişoara ar fi fost greu. Putea să stea prin tribune sau pe la echipa a doua dacă nu prindea lotul”, a spus Mario Silva.

Ofertă din Anglia?
Mansour a mărturisit că, pe lîngă ofertele din ţară, are la îndemînă o variantă tentantă din străinătate. “Este o echipă foarte cunoscută, o echipă mare. Acum pentru mine este important să am meciuri în picioare, pentru că am avut o perioadă lungă în care am stat şi probabil în iarnă vom mai vedea”, a spus Mansour. Se pare că Mansour ar avea o ofertă de împrumut din ligile inferioare din Anglia, dar Iancu nu acceptă varianta unui împrumut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează