FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Cedează şi Balaci? CS U Craiova încearcă să dea marea lovitură a verii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 12:39

Nou-promovata încearcă în aceste zile un asalt decisiv asupra lui Ilie Balaci, unul  dintre puţinii oameni din Maxima care a rămas impasibil pînă acum în faţa "CraiOlguţei".
Presa locală anunţă că şefii nou-promovatei încearcă să-l convingă pe fostul mare mijlocaş să accepte funcţia de preşedinte al clubului.

Sursele GSP informează că negocierile sînt avansate, dar sînt probleme de ordin financiar în ce priveşte cererea şi oferta. "Minunea blondă" ar vrea un salariu lunar de 10.000 de euro, iar cei de la CS U îi oferă doar 5.000.

În cazul în care nu se vor înţelege nici acum cu Balaci, oltenii au ca variantă "B" avansarea lui Felix Grigore, actualmente director general, în fruntea clubului.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (68)
olteanul
olteanul  •  08 August 2014, 14:59

Domnule Ilie Balaci,intreaga oltenie va respecta ca pe un adevarat idol,nu dezamagi oamenii,mergi mai bine la Dinamo,da nu rade de noi,daca mergeti la o alta ecxhipa ptr bani va iertam candva,insa ptr clona care ne-a desfiintat nu va vom ierta niciodata,ei nu vor rezista prea mult in liga 1 ptr ca sunt inventati si sustinuti artificial.Noi ,adevarata Craiova la care ati jucat si pe care ati ridicat-o pe cele mai inalte culmi (dvs ati avut 99%-contributie),...va rugam nu ne dezamagiti.VA MULTUMIM !!!

remuspur
remuspur  •  07 August 2014, 07:29

si poola cine o suge?clona?nu?eu asa zic,

hofer
hofer  •  06 August 2014, 23:56

O sa ne dovedeasca si Ilie ca bani nu au miros! Pacat. Daca face asta pentru mine nu mai exista.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close