FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-0

Cel mai criticat jucător după derby-ul Dinamo - Steaua: "Este doar o umbră" » Reacția antrenorului

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 09:05

Dinamo și Steaua au terminat la egalitate, 0-0, meciul din turul semifinalei Cupei României.

Alex Chipciu a fost din nou unul dintre cei mai slabi jucători ai roș-albaștrilor, ratând două ocazii foarte mari, una din șase metri. După meci, Cornel Dinu a analizat prestația lui Alexandru Chipciu și l-a criticat pe mijlocaș.

"Chipciu era bun tot cu Reghe antrenor, dar de doi ani este doar o umbră a ce a fost și ce urmează să fie. Se petrece ceva cu acest jucător. Poate probleme de sănătate sau altceva. El nu poate să rateze în așa fel, când are toată poarta în față.

Se insistă cu acest jucător, dar nu se caută niște discuții, o analiză și poate chiar o pauză pentru el. Cu Iașiul a jucat în banda stângă, acum a jucat în spatele umbrei neagre, Tade", a spus Dinu, la DolceSport.

"Cifrele pentru Chipciu vorbeau doar sezonul trecut. Eu nu cred că el e accidentat acum, nu știu ce se întâmplă cu el" Basarab Panduru

Reghecampf îl apără

După meci Laurențiu Reghecampf a vorbit despre Chipciu și îl apără pe mijlocaș, căruia in meciul de ieri i-a dat banderola de căpitan.

"Pe Chipciu trebuie să-l înțelegeți.  Nu e corect să-l judecați așa de fiecare dată! Alex a jucat trei meciuri în ultimele patru luni, e normal să aibă probleme, să necesite un timp revenirea lui", a declarat Reghecampf la finalul meciului.

4
este nota pe care Chipciu a primit-o din partea Gazetei Sporturilor

În minutul 73 al meciului, Alex Chipciu a fost schimbat de Reghe, în locul său intrând Adi Popa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
stelistul1
stelistul1  •  04 Martie 2016, 16:20
Postat de sibelius pe 04 Martie 2016, 15:51

Are prea multi bani bagati in el sa-si permita sa-l faca troaca.

cu cat jpoaca mai mult cu atat ii scade valoare de piata. Bine ca e la fcsb, ca la Steaua ma enerva la maxim

sibelius
sibelius  •  04 Martie 2016, 15:51
Postat de dan2010 pe 04 Martie 2016, 15:48

Nu am nimic cu Chipciu, dar un jucator mai tinut in brate ca si el nu am mai vazut in “ERA” Becali. Omul caruia ii sarea tandara si face jucatorii troaca de porci meci dupa meci, se pare ca are multa , prea multa rabdare.

Are prea multi bani bagati in el sa-si permita sa-l faca troaca.

dan2010
dan2010  •  04 Martie 2016, 15:48

Nu am nimic cu Chipciu, dar un jucator mai tinut in brate ca si el nu am mai vazut in “ERA” Becali. Omul caruia ii sarea tandara si face jucatorii troaca de porci meci dupa meci, se pare ca are multa , prea multa rabdare.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează