FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai ghinionist dintre dinamovişti: "Poate n-o să mai am şansa să joc cu Barcelona!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 iulie 2012 19:33

Sorin Strătilă nu va fi la dispoziţia lui Dario Bonetti în următoarea lună, el urmînd să rateze Supercupa cu CFR şi amicalul de lux cu Barcelona, de pe 11 august. Mijlocaşul de 25 de ani s-a accidentat la genunchiul drept la mijlocul cantonamentului din Austria, ieri făcînd un RMN ce a relevat că Sorin are meniscul afectat.

Strătilă va pleca în Turcia la o clinică specializată unde va fi supus unei operaţii, recuperarea urmînd să dureze aproximativ trei săptămîni, după care va putea reveni la antrenamente. Astfel, el ar putea fi pe teren cel mai probabil la partida din etapa a cincea, contra Concordiei Chiajna.

"Îmi pare rău că m-am accidentat şi că trebuie să mă operez pentru că voi pierde atît Supercupa României, cît şi meciul cu Barcelona. Cu spaniolii poţi juca doar o dată în viaţă, iar asta era şansa mea. Poate nu o să mai pot fi vreodată adversarul Barcelonei", a declarat Strătilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  13 Iulie 2012, 07:01

Eu sper sa te vindeci si sa-ti gasesti alta echipa.

terminatorul2
terminatorul2  •  13 Iulie 2012, 04:05

Săracul de el !!

terminatorul2
terminatorul2  •  13 Iulie 2012, 04:05

Săracul de el !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează