FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cel mai în formă stelist e pe picior de plecare: "Avem un acord de principiu cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 09:01

Ionuț Neagu (25 de ani) a fost unul dintre cei mai buni steliști în aceste amicale, însă șansele de a continua la echipa lui Mirel Rădoi sînt destul de mici.

După doar doi ani și 5 trofee cîștigate, Neagu ar putea ajunge la Pandurii, echipă care îl dorește sub formă de împrumut.

Președintele gorjenilor, Narcis Răducan, a confirmat informația: "Avem un acord de principciu cu jucătorul, dar nu ne-am înțeles cu Steaua încă.

E un jucător dorit de noi, atît de Edi cît și de mine. Eu am mai lucrat cu el la Galați și are mare valoare. Îl știu bine", a zis acesta la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iulie 2015, 18:55

F bine, sa plece, nu conteaza.)) Eium fcsB !..)))

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Iulie 2015, 15:12

grav daca ramanem cu doar 4 centrali pt 4 competitii ,o rusine ,profesionalism marca mache ,ffm m m m *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blacksun_14
blacksun_14  •  02 Iulie 2015, 13:12
Postat de daniel_daniel00 pe 02 Iulie 2015, 12:04

Ba da, Steaua ii va da drumul.Odata cu venirea lui Tahar automat va pleca un mijlocas central, iar ala va fi cel mai probabil Neagu.In momentul asta sunt 5 pe 2 locuri, e aberant sa ii tii pe toti.

care 5?Tu chiar crezi ca filip intra in planurile vreunui antrenor intreg la cap?In plus ala este mai mult accidentat decat valid.Iti zic sigur ca nu il lasa pe neagu sa plece

Vezi toate comentariile (6)
Comentează