FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Cel mai mare adversar al conducerii FRF își pregătește candidatura: "Burleanu și-a jucat demult ultima carte"

Prunea consideră că Centrele de Excelență inaugurate de Burleanu
Prunea consideră că Centrele de Excelență inaugurate de Burleanu "nu pot ascunde dezastrul de la nivelul juvenil"

Articol de - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 00:00

Prunea recunoaște că ”există mulți oameni din fotbal care mă împing să candidez la FRF și inclusiv din exterior am suficiente semnale pozitive”.

Florin Prunea este unul dintre oamenii Generației de Aur implicaţi deja în pregătirea alegerilor federale din primăvara lui 2018. Ex-medicul Pompiliu Popescu și-a asumat rolul de catalizator al grupului, din care nu lipsesc Gică Hagi, Popescu, Răducioiu sau Stelea.

Cine va candida din partea lor ca potențială alternativă la Burleanu? "Sunt mulți oameni din fotbal, foarte mulți!, din toate zonele, care mă împing deja să iau decizia de a intra în cursă", recunoaște Prunea.

Și mărturisește că se bucură inclusiv de susținere externă: "Nu ascund că, din perioada în care am lucrat în FRF, am legat numeroase relații pe afară, de unde acum am semnale pozitive în ideea unei eventuale candidaturi. Iar aici nu vorbesc despre amiciția cu Lupescu, să nu fie nicio interpretare! Deocamdată, n-am luat însă nicio hotărâre, îmi văd de treabă la Iași până la finalul sezonului și apoi vom vedea ce va urma".

"Nu mai e nevoie de mincinoși"

Lansează apoi o nouă tiradă la adresa actualei conduceri federale: "Burleanu și-a jucat demult ultima carte, oricât ar încerca acum să ia ochii cu Daum. Din păcate, fotbalul românesc e pe moarte. Dispar pe bandă rulantă cluburi de tradiție, stadioanele sunt goale, haosul la juniori e total. În federație trebuie să vină oameni care să muncească pentru fotbal, nu mincinoși precum Burleanu, care ne tot spune că foștii mari jucători n-au capacitatea să fie manageri. Iar în jurul lui exemplele contrare sunt cu duiumul, dar se face că nu le vede: Suker în Croația, Mihailov în Bulgaria, Savicevici în Muntenegru, Villar în Spania, Boniek în Polonia".

Numește apoi drept "populistă" măsura FRF de a direcționa către sectoarele de juniori un procent de 10% din transferuri: "Numărăm pe degete câte tranzacții s-au făcut pe bani în țară, iar singurul club din România care plătește e Steaua. Prin urmare, câte formații pot beneficia în realitate de această chestiune? E, de fapt, un demers haios ca să arătăm că, vezi Doamne!, mai facem și noi ceva. Adevărul crud la nivel juvenil e cel pe care-l sesizăm frecvent: dezastru!".

"E o decizie bună cea legată de introducerea în manualul de licențiere a obligativității de plată a tuturor datoriilor către stat. Trebuie să ne întoarcem la realitate, să plătim exact cât putem și să respectăm spiritul licențierii"
Florin Prunea

"Cred că batem Polonia cu 1-0, gol Adi Popa. Va fi însă un meci foarte greu. Polonia are o forță ofensivă impresionantă și mi se pare favorită în fața noastră"
Florin Prunea

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
261698047538595
Costynel Grigore  •  02 Noiembrie 2016, 22:15

***!!!cluburile dispar ptr ca au fost destui care au *** de pa urma lor printre care si tu....asta inseamna ca nu are cine sa le susatina financiar...crezi ca daca vi tu presedinte...invie Rapidul,Farul,Universitatea si toate celelalte?de ce nu va certati mai ciocoilor pe o sapa si va certati numai pe putere?nu avem nevoie de tine si nici de machedon si nici de oltean la conducere....avem nevoie de un om cu darzenia si caracterul lui Ganea,el a luat de gat un arbitru,el a spus ce era de spus intotdeauna....si....langa el...Dorinel Munteanu....in rest...asa erati odata...asa ramaneti pana la sfarsitul vietii...slugile altora...au facut fratii giovanii din voi ***..deci...*** in sus si picioarele in tavan maestre Prunea...nu cred ca va mai durea,este a enspe mia oara cand te *** pe bulevardul fotbalului!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Noiembrie 2016, 17:35

am avut golani si la frf si la lpf! ajunge! prunea sa stea bine merci sprijinit in *** picioare si sa lase destinele fotbalului pe umerii unor oameni seriosi! sper sa ma auda si Hagi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  02 Noiembrie 2016, 14:15

Burleanu este aerian,dar dupa un aerian nu ne trebuie un mistocar...stie Hagi de ce nu se amesteca...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează