FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cel mai nou transfer: Piţi Talent! » Manelistul susţine că lucrează pentru Steaua

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 20:54

Manelistul pe care Reghecampf l-a adus în vestiar la un meci disputat în Giuleşti spune că lucrează oficial pentru campioană.

Piţi Talent, sau Piţi Regele cum îşi spune singur, e cel mai nou angajat al Stelei. Prima achiziţie a lui Reghecampf pentru Champions League. Cîntăreţul de manele, în anturajul căruia se învîrte antrenorul, susţine pe contul lui de Facebook că lucrează la Steaua Bucureşti!

Nu e prima ocazie cu care el se asociază cu campioana României. În sezonul trecut, Reghecampf i-a permis finului său manelist să apară în zona vestiarelor înaintea unui derby cu Rapid, disputat în Giuleşti.

"Piţi Regele" a bătut palma cu Tănase şi cu restul jucătorilor înainte ca ei să intre pe teren, un gest pe care-l făcea Stoichiţă cînd îi antrena pe roş-albaştri, la finalul anilor '90. Manelistul a avut atunci şi trening oficial al Stelei, personalizat cu iniţialele TP, "Talent Piţi".

Bluza îi aparţinea, de fapt, secundului Toni Petrea, dar s-au potrivit iniţialele şi Piţi a "împrumutat" echipamentul asistentului lui Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (196)
maianimalule
maianimalule  •  13 Mai 2014, 21:59
Postat de adrian.1984 pe 11 Mai 2014, 12:33

Continuam discutiile de aseara? :)))) Pai normal ca vin hoardele estice cand vad in ce stare este Europa. Spania este plina de marocani, Anglia de indieni si arabi, Germania de turci...si toata UE de 71gan1. Unii promoveaza homosexualitatea, altii drogurile, altii prostitutia samd. Europa a fost usor usor acaparata de oameni necivilizati, care inca traiesc ca in evul mediu. Or fi ei americanii cum sunt, dar fara ei toata Europa ar fi fost condusa de un tzar in momentul de fata. Musulmanii fanaticicastiga teren ( astia sunt cei mai periculosi de pe pamant ). In Nigeria omoara sute de oameni saptamanal, violeaza, incendiaza case, in Egipt la fel, in turcia castiga teren....

sunt si oameni din astia pe care tu-i consideri inferiori ( negri,arabi,turci,etc) de treaba , de fapt majoritatea sunt de treaba...anul trecut am avut un "accident" de bicicleta intr-un oras din Austria :)))) si cum asteptam pe marginea unui drum destul de circulat un prieten sa vina sa ma ia , singurul care m-a intrebat de sanatate a fost un baiat arab/turc :))))

lonley22
lonley22  •  13 Mai 2014, 10:25

TP..? Am crezut ca initialele sunt de la TOILET PAPER..

cristid.
cristid.  •  12 Mai 2014, 13:56

Piti talent, dam cu tine de ciment!

Vezi toate comentariile (196)
Comentează